ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

عسل سیاه دانه مقوی مغزو اعصاب و تقویت حافظه و خواب

عسل سیاه دانه مقوی مغزو اعصاب و تقویت حافظه و خواب

. شرکت عسل شهدینه گلها در سال 1385 به صورت رسمی فعالیت خود را در زمینه تولید و بسته بندی انواع عسل های گیاهی و دارویی آغاز کرده است.این شرکت اهمیت ویژه ای برای خواص دارویی عسل خود قائل بوده، مرغوب ترین عسل های مربوط به مناطق مختلف ایران ( استان های فارس، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و ... ) را جمع آوری کرده و تحت بهترین شرایط ممکن و به دور از هرگونه آسیب غذایی بسته بندی نموده و در اختیار شما مصرف کنندگان گرامی قرارمی دهد.

امید است با ارائه نظرات خود ما را در ادامه این راه یاری دهید شرکت تعاونی عسل شهدینه گلها تولید کننده انواع عسل دارویی و گیاهی ( آویشن ، سدر ، انگبین و ...) ، عسل طبیب صرع ، صفرا، پروستات ، درد مفاصل و کم خونی است با عسل کم اشتهایی و کم خوابی را فراموش کنید . تمامی محصولات این شرکت قبل از بسته بندی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی آنالیز می شود و در صورت استاندارد بودن تحت بهترین شرایط ممکن یسته بندی می شود.

شرکت تولید و بسته بندی عسل شهدینه گلها
تولید کننده ی انواع عسل های گیاهی و دارویی، جهت شناخت و آگاهی بیشتر مصرف کنندگان گرامی نسبت به عسل اقدام به تهیه و توزیع این مجموعه کتابچه کرده است.لازم به ذکر است این مجموعه شامل 3 شماره بوده و کسانی که هر کدام از شماره ها را دریافت نکرده اند شرکت شهدینه گلها به صورت رایگان در اختیار آن ها قرار می دهد.
عسل سیاه دانه
مقوی مغزو اعصاب و تقویت حافظه و خواب آور، ازدیاد شیر، مفید برای کلیه بیماری ها، باد شکن، قاعده آور، سر درد، رماتیسم، مفید برای ضعف بدن، رفع مسمومیت های خون، کبد، تهوع، شکم درد، یبوست، تقویت زنان زائو، برطرف کننده رطوبت های موجود در بدن، اعتدال دادن اخلاط بدن، اخلاط غلیظ را رقیق می کند، مفید برای دیابت بی مزه، مفید برای انواع قولنج، ناراحتی های تنفسی، درخشان کردن رنگ و رو، مفید برای سنگ کلیه، مثانه، و سیستم اورولوژی و دردهای رحمی

خواص و مواد موجود در عسل
همانطور که می دانید عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.
علاوه بر موارد ذکر شده در حد کمی مس، ید و روی نیز در عسل وجود دارد. به همین جهت در حال حاضر زنبورهای عسل یکی از بخش های اساسی و اصلی اقتصاد کشاورزی سالم به حساب می آیند. از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است.
عسل یک ضدعفونی کننده طبیعی است. تحقیقات انجام شده در سال های اخیر نشان می دهد که گذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آنجایی که عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است می تواند بخوبی باعث بهبود زخم ها شود.
زنبور عسل پیش از رسیدن به کندو در بین راه مقداری از آب شهد را جذب می‌کند و چون شهد گل‌ها حاوی "50" تا "80" درصد آب است،‌ با این عمل میزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا حداکثر25 درصد می‌رساند، یعنی حدودا از هر سه گرم شهدی که زنبور عسل به کندو می‌آورد، یک گرم عسل به دست می‌آید. البته عسل مناطق شمالی کشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بیشتری برخوردار است و لذا آبکی می‌باشد، ولی عسل مناطق کوهستانی از آب کمتری برخوردار می‌باشد.

کربوهیدرات ها می‌باشد. دیاستاز، ‌ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته‌نشین شدن آن می‌شود. مقدار گلوکز عسل هر چه بیشتر باشد، زودتر متبلور و ته‌نشین می‌شود. این خاصیت فقط در عسل‌های طبیعی و غیرتقلبی دیده می‌شود، زیرا تنها عسل‌های طبیعی حاوی دیاستاز هستند. مدت زمان شکرک زدن یا متبلور شدن عسل بسته به نوع گل متفاوت است و حتی در مورد عسل اقاقیا به چهار سال هم می‌رسد.

در کشورهای اروپایی عسل سفت شده و متبلور شده را بیشتر می‌پسندند.

شخیص عسل طبیعی و غیرطبیعی از طریق مزه کردن غیرممکن است. برای مصرف کننده یک را ه بیشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهایی است که بدن در اختیارش گذاشته است. با چشمانش شکل ظاهری عسل را ارزیابی می‌کند، با بینی‌اش آن را بو می‌کند و با زبانش آن را مزه می‌کند.

اگر مجموعه خصوصیات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل‌ها را داشت، آن عسل واقعی است و ارزش آن را دارد که بهایش را در حد معقول بپردازد. لازم به ذکر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوی عسل فقط مربوط به گل هر منطقه می‌باشد و به نژاد زنبور عسل بستگی ندارد. نوع نژاد فقط در پرکاری و کم‌کاری تاثیر دارد.»

همان طور که قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند و بقیه آن عبارت است از: پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم‌ها، ویتامین‌ها، گرده گل و آب. هر 100 گرم عسل 330 کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی‌زاست و به کمک دیاستازهایش چربی‌های اطراف قلب را آب می‌کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می‌شود
فرآورده های زنبور عسل عبارتند از
ژلهرویال

گرده گل

بره موم

زهر زنبور عسل

گرده افشانی


•انواع عسلها 
•عسل قنقال
•عسل بهار نارنج
•عسل آویشن
•عسل ریحان
•عسل شوید
•عسل سیاه دانه
•عسل سیاه دانه
•عسل زولنگ
•عسل اکالیپتوس
•عسل یونجه
•عسل مریم گلی
•عسل کنار
•عسل جعفری
•عسل گشنیز
•عسل گون گز انگبین


آدرس: اصفهان – خیابان امام خمینی- خیابان بسیج – خیابان باغ بهشت –کوی سادات –
ساختمان دومسمت چپ تلفن: ********-031-********-031-***********
ایمیل:[email protected] سایت: www.iranasal.com

» سایر تصاویر برای این آگهی

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  استان اصفهان
آدرس :  استان اصفهان - اصفهان
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: عسل سیاه دانه مقوی مغزو اعصاب و تقویت حافظه و خواب
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط