ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

پودر نشاسته اصلاح شده برای رشته فالوده

پودر نشاسته اصلاح شده برای رشته فالوده

پودر نشاسته اصلاح شده برای تولید رشته فالوده
واحد تولیدی پارس خوشه پرداز اولین تولید کننده نشاسته اصلاح شده کاربردی در صنایع فالوده( نشاسته مخصوص فالوده) و لبنیات ( ماست-بستنی-دوغ ) و نساجی ، کاغذ و کارتن ،حفاری و مواد غذایی در ایران می باشد . پودر نشاسته تولید شده توسط این شرکت با نام تجاری درنشا6522 ارائه می شود .
فالوده از دیر باز بعنوان یک دسر سنتی ایرانی مورد توجه بوده و طرفداران بسیاری در گروههای سنی مختلف دارد. در فرایند تولید سنتی رشته فالوده از کیک نشاسته تر بعنوان ماده اولیه تولید رشته فالوده استفاده می¬شود. علی رغم پیشرفتهای انجام گرفته طی سالهای گذشته در صنعت نشاسته و صنایع وابسته پودر نشاسته خام نتوانسته جایگزین مناسبی برای کیک نشاسته تر باشد ، به نحوی که رشته تولید شده از پودر نشاسته خام عملاً قوام و پایداری مناسب را نداشته و بر فرایند تولید و کیفیت نهایی فالوده تولیدی تاثیر منفی می¬گذارد. از این رو علی رغم محدودیتهای بهداشتی، عدم مطابقت با شرایط GMP و مشکلات انبارش و نگهداری ، استفاده از کیک نشاسته تر تنها گزینه عملی موجود جهت تولید رشته فالوده بوده است.
این شرکت پس از 4 سال فعالیت گسترده تحقیقاتی برای نخستین بار در کشور موفق به تولید پودر نشاسته اصلاح شده مناسب جهت تولید رشته فالوده گردید . نشاسته تولیدی این شرکت به عنوان تنها ماده اولیه مورد تایید در فرایند تولید فالوده در گروه فراورده های لبنی میهن،‌ گروه فراورده های لبنی پاک ،گروه صنعتی زرین غزال ( دایتی )، رامک شیراز ، صنایع شیر تهران شهداد (وارنا) و بستنی دومینو از سال قبل و کاله از سال جاری می باشد. همچنین تولید رشته فالوده در تولیدی سنتی که می بایست رشته آنها از نوع صنعتی با قوام بیشتر باشد مورد استفاده می باشد که می توان به مجموعه تولیدی بستنی نعمت و بستنی فروشی های کرج،اصفهان،بوشهر،تهران،رشت،اهواز و شیراز اشاره کرد. 
پودر نشاسته اصلاح شده نسبت به کیک نشاسته دارای مزایای زیر است :
1-سازگاری کامل با موازین اداره محترم نظارت غذا و دارو و شرایط GMP
2-امکان نگهداری و انبارش تا 1 یک سال
3-عدم ایجاد بوی نامطبوع درهنگام پخت
4-عدم ایجاد مزه ترش و بوی لاکتیک در محصول تولیدی
5-عدم نیاز به استفاده از نمک طعام و جوش شیرین در فرایند پخت
6-ایجاد رشته سفید و شفاف
7-ترد بودن رشته تولیدی و احساس دهانی بهتر در هنگام مصرف
8-حفظ کیفیت رشته در هنگام خروج از انجماد ، قبل از مصرف
9-برای دریافت اطلاعات بیشتر با تلفن های زیر تماس حاصل نمائید.
آدرس:شیراز. شهرک صنعتی بزرگ شیراز ، فاز 2 ، بلوار الکترونیک ، خ گسترش ، ک 408
تلفن: 7742881-0711 7742882-0711 7742883-0711
فکس:7742884-0711
parskp.com

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  استان فارس
آدرس :  استان فارس - شیراز
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: پودر نشاسته اصلاح شده برای رشته فالوده
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط