ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

مجموعه آموزشی فراگیری 35 زبان دنیا

مجموعه آموزشی فراگیری 35 زبان دنیا

لينك سايت اين آگهي

قیمت : تومان4.000

این مجموعه آموزشی که به صورتی فایلهای صوتی همراه با کتاب نیز میباشد به جرات کم نظیر ترین فایل یادگیری زبان در دنیا میباشد که برای اولین بار در میهن دانلود آماده دانلود قرار گرفته است.
شما با این پکیج میتوانید به 35 زبان زنده دنیا تسلط کامل پیدا کنید فقط در 10 روز!!!
نه لازم است چیزی بخوانید نه چیزی بنویسید.فقط گوش دهید و یاد بگیرید..!
این مجموعه بزرگترین و جامعع ترین برنامه زبان در سراسر جهان نیز میباشد...
شما با استفاده از روش Pimsleur میتوانید فقط در 10 روز با زبان جدید صحبت کنید!دوره هایی که توسط Pimsleur گذرانده شده است دسترنج بیش از 40 برنامه ریزی و توسعه کامل میباشد... شما زبان جدید خود را بدون دردسر کلاس رفتن یا بیرون رفتن از خانه و... یاد خواهید گرفت...
طراحی و توسعه های Pimsleur در سطح بین المللی شناخته شده است...
زبان هایی که در این مجموعه یاد خواهید گرفت از این قرار است :
Albanian - Arabic Eastern - Arabic Egyptian - Armenian Eastern - Chinese Cantonese - Chinese Mandarin - Croatian - Czech - Danish - Dutch - Farsi - French - German - German Plus - Greek - Haitian Creole - Hebrew - Hindi - Indonesian - Irish Quick & Simple - Italian - Japanese - Korean - Lithuanian - Norwegian - OjibweI -Polish - Portuguese Brazillian - Portuguese Continental - Romanian - Russian - Spanish - Spanish Plus - Swahili - Swedish - Swiss German - Thai - Twi - Ukrainian - Vietnamese
توضیحات : زبان آلبانیایی (به آلبانیایی: Gjuha shqipe، جیوها ش‌چیپه) زبانی‌است از خانوادهٔ زبان‌های هندواروپایی که نزدیک به ۶ میلیون گویشور دارد.خاستگاه این زبان آلبانی و کوزوو است ولی در دیگر جاهای بالکان که آلبانی‌زبانان می‌زیند- چون مقدونیه، مونته نگرو و جنوب صربستان- نیز بدان سخن‌گفته‌می‌شود.همچنین گروه‌های آلبانیایی‌زبانی نیز در یونان، کرانه‌های جنوب خاوری ایتالیا و سیسیل بدین زبان سخن‌می‌رانند.همچنین کشورهایی که کوچندگانی از بالکان را در خود پذیرفته‌اند -مانند کشورهای اسکاندیناوی، آلمان، بریتانیا، استرالیا، آمریکا، ترکیه و...-نیز گویشورانی بدین زبان دارند.
توضیحات : زبان عربی (زبان عربی:اللغة العربیة)، بزرگ‌ترین عضو از شاخه زبان‌های سامی است.و با زبان‌های عبری و آرامی هم‌خانواده‌است.این زبان دارای ۴۲ صیغه می‌باشد که ۱۴ تای ان ماضی و ۱۴ تای بعدی مضارع و۱۴ تای بعد از آن آینده می‌باشد.زبان عربی یکی از شش زبان رسمی سازمان ملل متحد می‌باشد.۶زبان رسمی سازمان ملل عبارتند از: انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، عربی، اسپانیایی و چینی.
عرب‌ها این زبان را «لغة الضاد» نیز می‌نامند زیرا تنها زبانی است که دارای ضاد صامت است.(در زبان آلبانیایی پس از پذیرش اسلام و نفوذ زبان عربی، حرف ضاد وارد آن شد.
توضیحات : زبان ارمنی (به ارمنی: Հայերեն هایِرِن) یکی از زبانهای هندواروپایی است که در منطقه قفقاز و به ویژه در کشور ارمنستان رایج است.این زبان با خط ویژه خود یعنی الفبای ارمنی که توسط مسروب ماشتوتس ابداع گردیده نوشته می‌شود.ارمنی خود شاخه‌ای مستقل از خانواده زبانهای هندواروپایی است.زبان ارمنی دو گویش بزرگ اصلی دارد یکی ارمنی شرقی و دیگری ارمنی غربی.زبان رسمی کشور ارمنستان به گویش ارمنی شرقی است.مجموع گویشوران به زبان ارمنی در جهان ۹ میلیون است.
توضیحات : کانتوِنی (کانتُنی) نام یکی از زبان‌های چینی است.
کانتوِنی بیشتر در جنوب چین در گوانگ‌دونگ (کانتون)، هنگ کنگ و ماکائو تکلم می‌شود.
توضیحات : زبان چینی یا دقیقتر: زبان‌های چینی بخشی از خانواده زبان‌های سینی-تبتی را تشکیل می‌دهند.زبان مادری حدود یک پنجم مردم جهان یکی از انواع زبان چینی است.این زبان در خود زبان چینی و سرزمین چین به نامهای جُونگ ون (中文، Zhōngwén)که برای نامیدن زبان نوشتاری بکار می‌رود، خن یو (汉语/漢語، Hànyǔ)و خوَیو (华语/華語، Huáyǔ) نامیده می‌شود.زبان اصلی و عمده و رسمی در سرزمین چین، چینی ماندارین یا پوتونگ خوا می‌باشد.
توضیحات : زبان کرواتی در کرواسی و در بخش‌هایی از بوسنی و هرزگوین بکار برده می‌شود.این زبان متعلق به زبانهای هندواروپایی است.همچنین تشابهاتی نیز با زبان فارسی و حتی فارسی باستان دارد.در این زبان واژه‌هایی وجود دارد که مشابه آن تنها در زبان فارسی یافت می‌شود.
توضیحات : جمهوری چک (به چکی: Česká republika, Česko) کشوری واقع در اروپای مرکزی و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است.این کشور در تاریخ اول ژانویه ۱۹۹۳ و به دنبال تقسیم کشور چکـسلواکی سابق پدید آمد.پایتخت آن شهر پراگ است.
به سبب وجود نیروی کار فوق‌العاده ماهر، این کشور به قدرت صنعتی کشورهای بلوک شرق سابق تبدیل شد.این کشور که در قلب اروپا واقع شده، دارای تابستان‌های خنک و زمستان‌های سرد و مرطوب بوده، و میزان بارندگی آن بسیار زیاد است.کشاورزی در اقتصاد کشور، نقش مهمی به عهده دارد، و عمده محصولات آن، جو و چغندر قند می‌باشد.دامداری و جنگل‌داری نیز در این کشور متداول است.از صادرات جمهوری چک، می‌توان به سنگ آهن و زغال سنگ اشاره کرد.جمهوری چک، هم اکنون، در حال گذر از سیستم اقتصاد کمونیستی، به سمت بازار آزاد و خصوصی سازی صنعت و کشاورزی است.در جمهوری چک بخش تقریباً وسیعی به نام ایالـــت سودتنلند وجود دارد که آلمانی نژاد هستند.نزدیک به یک سوم از این کشور را شامل می‌شود و در تمام نواحی چک به خصوص اطراف مرز با آلمان ساکن اند.سودتلند از ایالـــت تاریخی آلمان بود که در دورهی حکومت رایش سوم برای مدتی به آلمان الحاق شد..
توضیحات : دانمارکی (به دانمارکی: Dansk) یک زبان ژرمنی شمالی، شاخه‌ای از ژرمنی و زبان‌های هندواروپایی است.نزدیک به ۶میلیون تن، که بیشتر در دانمارک زندگی می‌کنند، بدین زبان سخن می‌رانند.همچنین، ۵۰هزار دانمارکی در بخش‌های شمالی شلسویگ-هولشتاین در کشور آلمان به این زبان سخن می‌گویند.همچنین، دانمارکی در سرزمین‌های خودمختارِ گرینلند و جزایر فارو زبان رسمی است.در ایسلند دانمارکی را در کنار زبان انگلیسی به‌عنوان یک زبان خارجی در مدرسه‌ها آموزش می‌دهند (گاه نروژی یا سوئدی جایگزین دانمارکی می‌شود).در آمریکای شمالی و جنوبی، در کشورهای آرژانتین، ایالات متحدهٔ آمریکا و کانادا انجمن‌های دانمارکی‌زبان پویا هستند.دانمارکیِ نوین به‌سوی سادگیِ آوایی گرایش دارد، تا از این راه، آموختن و پیشرفت در این زبان برای بیگانگان ساده‌تر شود.
توضیحات : زبان هُلَندی، (به هلندی: Nederlands) و (به انگلیسی: Dutch) زبان ملی هلند و یکی از دو زبان رسمی بلژیک است.البته زبان هلندی بلژیک را فلاندری می‌نامند.زبان هلندی از شاخه ژرمنی خانواده زبان‌های هندواروپایی است.
توضیحات : فارسی (دری و تاجیکی) یکی از زبان‌های هندواروپایی در شاخهٔ زبان‌های ایرانی جنوب غربی است که در کشورهای ایران، افغانستان تاجیکـستان و ازبکـستان به آن سخن می‌گویند.فارسی تنها زبان رسمی کشورهای ایران و تاجیکـستان و یکی از دو زبان رسمی افغانستان (در کنار زبان پشتو) است.
در ایران زبان نخست بیش از ۴۰ میلیون تن فارسی است (بین ۵۸٪ تا ۷۹٪).فارسی زبان نخست ۲۰ میلیون تن در افغانستان، ۵ میلیون تن در تاجیکـستان و در ازبکـستان حدود ۷ میلیون است.زبان فارسی گویش‌ورانی نیز در هند و پاکـستان دارد (نگاه: زبان فارسی در شبه‌قاره هندوستان).با توجه به رسمی بودن زبان فارسی در ایران، افغانستان و تاجیکـستان و تسلط گویشوران سایر زبان‌ها بدان به عنوان زبان دوم روی هم‌رفته می‌توان شمار فارسی‌گویان جهان را حدود ۱۱۰ میلیون تن برآورد کرد.
توضیحات : زبان فرانسوی یکی از زبان‌های رومی است که به وسیلهٔ ۱۳۶ میلیون نفر در سراسر جهان به عنوان زبان مادری گویش می‌گردد.درحدود ۱۹۰ میلیون نفر، فرانسوی را به عنوان زبان دوم صحبت می‌کنند، و ۲۰۰ میلیون نفر دیگر هم آن را به عنون یک زبان دوم اکتسابی استفاده می‌کنند.اجتماعات گویش‌کننده به فرانسوی در ۵۷ کشور و قلمرو حضور دارند.اکثر گویش‌کنندگان بومی این زبان در فرانسه‌اند، که مبدأ این زبان است.بقیهٔ گویش‌کنندگان به طور عمده در کانادا، به‌ویژه کبک، نیو برانزویک و اونتاریو و نیز بلژیک، سوییس، لوکزامبورگ و مناطقی در ایالـــت مین آمری ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: مجموعه آموزشی فراگیری 35 زبان دنیا
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
language اموزش زبان های جهان اموزش 35زبان جهان

آگهی های مرتبط