ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

منابع کنکور کارشناسی ارشدصنایع غذاییwww.alonefarmer.ir جزوات اساتید طراح سوال کارشناسی ارشد صنایع غذایی

محتویات بسته آموزشی صنایع غذایی گروه آموزش کشاورز تنها:www.alonefarmer.ir

*تکنولوژی مواد غذایی(تکنولوژی لبنیات-قند-روغن-غلات-کنسرو-اصول نگهداری) ضریب ۴:

صنایع لبنیات:

۱- صنایع لبنیات استاد سیدعلی مرتضوی دانشگاه مشهد ۶۶صفحه دست نویس پشت ورو

۲- صنایع لبنیات دکتر احسانی دانشگاه تهران ۲۸ صفحه دست نویس پشت ورو

** تکنولوژی لبنیات دکتر احسانی ۹۷ صفحه تایپ
http://alonefarmer.blogfa.com/post-1882.aspx
۴- صنایع لبنیات دکتر خسروشاهی دانشگاه ارومیه ۶۱صفحه (فقط۲۰صفحه قسمت پنیر جزوه ) www.alonefarmer.ir

** صنایع لبنیات دکتر اصغر خسروشاهی دانشگاه ارومیه ( قسمتی ازکتاب مبحث پنیر فصل سوم) ۴۹

** صنابع لبنیات دکتر حصاری دانشگاه تبریز با۵منبع فارسی و ۳منبع خارجی ۴۱ صفحه

جزوات با رنگ سبز جزوات انتخابی (سلیقه ای) هستند و شما در صورت نیاز آنها را انتخاب میکنید.بعضی داوطلبین حزوات و اساتیدی که با رنگ سبز نوشته ایم را جزء منابع آزمون ارشد می دانند و در پاسخ به نیاز آن دسته از داوطلبین این جزوات را برای انتخاب قرار داده ایم.
www.alonefarmer.ir
جزوات با رنگ آبی جزوات بسته آموزشی گروه کشاورز تنها میباشد.که همگی قابل گلچین کردن میباشند.(میتوایند ۱ یا چند جزوه یا همگی جزوات را خریداری کنید).

تکنولوژِی قند:

۵- تکنولوژی قند دکتر بهزاد دانشگاه مشهد ۷۲ صفحه دست نویس تک رو

۶- تکنولوژی قند دکتر شکرانی دانشگاه شیراز ۶۴ صفحه دست نویس پشت ورو

۷- تکنولوژی تولید شکر از چغندر قند دکتر محسن لبافی ۸۸-۸۷ ۳۱ صفحه تایپ

** مربوط به شکلهای درس قند دکتر ایاسه دانشگاه تبریز ۱۰صفحه

** قند دکتر علی بزمی دانشگاه تبریز ۳۲صفحه پاورپوینت پرینت شده
www.alonefarmer.ir
** قند و شکر دکتر احمدی دانشگاه تبریز ۴۳ صفحه دستنویس

تکنولوژی روغن:

۹- تکنولوژی روغن دکتر دانشگاه اصفهان ۳۰ صفحه تایپی پشت ورو

۱۰- تکنولوژی روغن های خوراکی دکتر محمد حسین حداد خداپرست دانشگاه مشهد۴۷دست نویس

۱۱- تکنولوژی روغن جلد۱ مهندس سید جلالی دانشگاه تبریز ۶۹ صفحه دست نویس تک رو

۱۲- تکنولوژی روغن جلد۲ مهندس سید جلالی دانشگاه تبریز ۶۸ صفحه دست نویس

تکنولوژی غلات:

۱۳- تکنولوژی غلات دکتر دانشگاه تهران ۳۶صفحه دست نویس پشت ورو
www.alonefarmer.ir
۱۴- تکنولوژی غلات دکتر مهدی کدیو دانشگاه اصفهان ۹۹ صفحه تایپی پشت ورو

کنسروسازی:
http://alonefarmer.blogfa.com/post-1882.aspx
۱۵- کنسروسازی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد ۸۷صفحه دست نویس پشت ورو

۱۶- کنسروسازی دکتر دانشگاه شیراز ۴۹صفحه دست نویس پشت ورو

۱۷- کنسرو سازی دکتر سهراب معینی دانشگاه تهران ۸۲ صفحه تایپ

** کنسروسازی دکتر ایاسه دانشگاه تبریز کپی کتاب اسناتدارد آبمیوه جات ۳۱ صفحه

**کنسرو سازی دکتر حصاری دانشگاه تبریز با ۳منبع فارسی و ۲منبع خارجی ۳۸صفحه

اصول نگهداری مواد غذایی:

۱۹ اصول نگهداری مواد غذایی دکتر کبیری دانشگاه اصفهان ۴۹ صفحه دست نویس پشت ورو منابع(۲تا متاب انگلیسی و فارسی دکتر شاهدی-دکتر دخانی-دکتر مالکی).

۲۰- اصول نگهداری مواد غذایی دکتر معین دانشگاه تهران ۳۰ صفحه دست نویس پشت ورو

۲۱- اصول نگهداری مواد غذایی دکترحمید بهادر قدوسی دانشگاه مشهد ۴۷صفحه دست نویس

** اصول نگهداری مواد غذایی دکتر قدوسی دانشگاه مشهد ۹۴ صفحه تایپ

**- مربوط به اصول نگهداری مواد غذایی دکترعلی ایاسه دانشگاه تبریز ۱۷۵ صفحه دستنویس با ۴منبع انگلیسی و ۶ منبع فارسی از سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۵ این جزوه تدرسی شده است.
http://alonefarmer.blogfa.com/post-1882.aspx
**اصول نگهداری مواد غذایی دکتر دانشگاه ۹۴صفحه تایپ با ۱۱۸ فهرست موضوعی- ۱۴منبع این جزوه تدریس شده است دانشگاه شیراز-تهران-چمران-اهواز-شهرکرد-جهاد دانشگاهی)

*میکروبیولوژی موادغذایی با ضریب ۲:

۲۳- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر قدوسی دانشگاه مشهد ۳۸ صفحه دست نویس پشت ورو

۲۴- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر فخری شهیدی دانشگاه مشهد ۷۲ صفحه دست نویس پشت وروو
http://alonefarmer.blogfa.com/post-1882.aspx
۲۵- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر دانشگاه تهران ۵۳ صفحه دست نویس پشت ورو

۲۶- میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر قیاسی فر دانشگاه تبریز ۹۸ صفحه دست نویس تک ورو ۶منبع فارسی و خارجی و وب سایت

** میکروبیولوژی مواد غذایی دکتر حبیبی دانشگاه ۵۵ صفحه دست نویس پشت ورو

*شیمی مواد غذایی ضریب ۲:

۲۸- شیمی مواد غذایی فرهوش دانشگاه فردوسی مشهد ۷۴ صفحه دست نویس پشت ورو

۲۹ - شیمی مواد غذایی دکتر احمدی دانشگاه تبریز ۴۲ صفحه دست نویس پشت ورو

۳۰ خلاصه شیمی مواد غذایی دکتر پور آزرنگ دانشگاه اصفهان-مشهد-تهران-تبریز ۶۰صفحه تایپ

۳۱- شیمی مواد غذایی حامدی (آب و انجماد -مواد معدنی - روغن ها - چربی ها -کربوهیدراتها) ۱۱۷صفحه

*اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ضریب ۲:

اصول طراحی کارخانجات:

۳۲- اصول طراحی کارخانجات دکتر کلباسی دانشگاه تهران ۶۵ صفحه دست نویس پشت ورو

۳۳- اصول طراحی دکتر محمد شاهدی دانشگاه اصفهان ۶۵ صفحه با ۴ منبع فارسی و ۶منبع خارجی

**اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی مهندس ابراهیم جلالی دانشگاه مشهد ۸۶ صفحه

اصول مهندسی صنایع غذایی:

۳۴- اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر کلباسی دانشگاه تهران ۴۷ صفحه دست نویس پشت ورو

۳۵- اصول مهندسی صنایع غذایی دکترشاهدی دانشگاه اصفهان ۶۵ صفحه

۳۶- اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر سید کمال الدین رضوی دانشگاه فردوسی مشهد ۳۵دست نویس

*زبان عمومی و تخضصی ضریب ۲:

۳۷- زبان تست دیباگران ۹ صفجه

کتاب زبان عمومی کلیه رشته ها کتاب پردازش ۱۰۴ صفحه به مبلغ ۰۰۰/۱۸۰ ریال می باشد.جزء لیست نیست و هزینه جداگانه پرداخت میشود.

*ریاضیات ضریب ۲:

دوران کارشناسی -دروس دانشگاهی

یا به پیشنهاد ما ریاضی عمومی و آمار کلیه رشته ها ۱۷۹ صفحه پشت ورو کتاب سنجش و دانش مبلغ این ۰۰۰/۱۴۰ ریال می باشد.جزء لیست نیست و هزینه جداگانه پرداخت میشود.

سوالات تست کنکوری:

۳۸- تست کنکور کارشناسی ارشد سالهای ۱۳۸۴-۱۳۸۵-۱۳۸۶ و ۱۳۸۸ با کلید ۳۴ صفحه

**داوطلب گرامی میتوانید جزوات را بصورت گلچین هم خریداری کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما داوطلب گرامی

محمد آروین

تماس با آروین:

۷۸۶۶ ۹۴۸ ۰۹۳۲ -۲۸۱۲ ۱۸۱ ۰۹۱۹ تماس مستقیم

ساعات تماس:داوطلب گرامی صرفا در ساعات ذیل جهت مشاوره و قیمت تماس بگیرید"

۲۲۲۵۰۴۷ -۰۲۸۲ دفتر ساعت ۹ صبح الی۱۸عصر

۲۲۲۴۵۹۹-۰۲۸۲ تماس ساعت ۲۱ الی ۲۴ شب

پست الکترونیک مدیریت و طراح بلاگ پست الکترونیک مدیریت شرکت و مشاوره
[email protected] [email protected]

پست الکترونیک مدیر بازاریابی و فروش پست الکترونیک مشاوره
[email protected]

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: منابع کنکور کارشناسی ارشدصنایع غذاییwww.alonefarmer.ir جزوات اساتید طراح سوال کارشناسی ارشد صنایع غذایی
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
تایپ

آگهی های مرتبط