پرداخت با کارتهای عضو شتاب
آگهی های جدید
- کفش کوهنوردی لسپورتیوا اکسترم
- خرید پروفیل سازه از سازه کاران
- پیمانکاری ساختمان توسط پیمانکار مجرب
- اعطا نمایندگی کیک و کلوچه با 50 درصد تخفیف
- اعطا نمایندگی کیک و کلوچه با 50 درصد تخفیف
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها
- فولاد ck45-میلگرد ck45-ورق ck45-لوله ck45-تسمه ck45
- ورق استیل 316L-استیل 316L-فولاد نسوز 316L-فولاد نسوز 316ال
- استنلس استیل - فولاد ضد زنگ
- میلگرد spk-فولاد spk-فولاد سردکار
- لوله استیل -لوله استنلس استیل-انواع لوله استیل
- میلگرد استیل 304-ورق استیل 304-تسمه استیل 304
- فولاد ck75-میلگرد ck75-فولاد فنر ck75-تسمه ck75
- ورق A36-فولاد A36--لوله A36-ورق-فولاد ساختمانی
- فولاد 2510-میلگرد 2510-تسمه 2510-فولاد ابزار
- اینکونل- فولاد مقاوم بالا-inconel-فولاد ضد خوردگی
- میلگرد 7131-فولاد سمانته 7131- میلگرد سمانته 5920
- لوله مانیسمان-لوله آتشخوار-بدون درز-درز دار
- واردات فولاد-واردات استیل-فروش فولاد-فروش استیل
- میلگرد ck15-تسمه ck15-گرد ck15-فولاد ck15
- نبشی فولادی -نبشی L-نبشی V-نبشی فابریک
- میلگرد نقره ای-گرد نقره ای- فولاد ابزار سردکار
- vcn200- میلگرد vcn200-فولاد vcn200-فولاد ابزار
کلمات کلیدی
-
q96 -
q72 -
q71 -
Q75 -
قیمت وین تاچ q75 wintouch -
mp3 play -
موبايل -
ویدیو پروژکتور -
اسپیکر دار -
xl1610s -
1610ش -
قیمت ال ای دی ایکس ویژن -
مانیتور 19 -
xvision -
قیمت xl1920al -
فر -
مانیتور تلویزیون دار -
TVدار -
نمایندگی مانیتور ال جی -
ورودی AV دار -
قیمت تبلت -
تبلت ارزان -
تبلت با کیفیت -
تبلت خوب -
تبلت پیرگاردین -
جدیدترین تبلت -
فروش تبلت -
فن خنک کننده لپتاپ -
میز خنک کننده لپ تاپ -
فن خنک کننده لپ تاپ -
فن دور بالای نوت بوک -
فن خنک کننده لب تاب -
فن خنک کننده laptop -
فن پرتابل لپ تاپ -
مودم جیبی -
مودم هواوی -
مودم سیم کارتی -
مودم وایفای -
مودمهای وایفای -
خرید هارد -
هارد ide -
ساتا -
مقاله انگلیسی در مورد روانشناسی عمومی 2 صفحه ای -
ایسوز -
کارت -
کپچر -
کی وی ام -
کارت گرافیک 512 -
ویدیو کارت -
اسپیکر دوچرخه -
مقالات صنایع غذایی
قیمت : تماس بگیرید
مقالات صنایع غذایی
برای مشاهده آرشیو کامل مقالات و پایان نامه ها به سایت و یا وبلاگ زیر مراجعه کنید.
www.tahghighestan.com یا www.tahghighestan.blogfa.com
برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
5879258 – 0912 | 5883058 – 0937 | 3286878 – 0919 ولی غلامی
1) نوشابه ت.ص : 28
2) نگهداری میوه ها و سبزیها ت.ص : 19
3) نگهداری انگور در سرد خانه ت.ص : 24
4) نگهداری اسفناج در سردخانه ت.ص : 6
5) نگاهی به ارزش تغذیه ت.ص : 11
6) نگاهداری هویج در سردخانه ت.ص : 6
7) نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن ت.ص : 5
8) نقش فناوری نانو در صنایع غذایی ت.ص : 31
9) نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی ت.ص : 10
10) نقش بستهبندی در فروش بیشتر اجناس (بستهبندی و مصرفکننده) ت.ص : 10
11) نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها ت.ص : 6
12) نانو تکنولوچی و صنایع غذایی ت.ص : 40
13) میوه ها - خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای آیین کار ت.ص : 13
14) مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر ت.ص : 34
15) مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ت.ص : 42
16) معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) ت.ص : 11
17) مضرات مصرف نمک ت.ص : 8
18) مسمومیت غذایی ت.ص : 18
19) ماست ت.ص : 5
20) کمبود آهن ت.ص : 31
21) کم خونی فقر آهن ت.ص : 16
22) فرم اطلاعات بازیافتی بسته بندی ت.ص : 9
23) فرایند انجماد مواد غذایی ت.ص : 10
24) فراوری گوچه فرنگی در سردخانه ت.ص : 10
25) غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ت.ص : 43
26) صنعت بسته بندی و هنر بسته بندی ت.ص : 6
27) سویا ت.ص : 14
28) سوء تغذیه ت.ص : 20
29) روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر ت.ص : 10
30) روش اندازهگیری عصاره محلول در آب سرد , در ادویه و چاشنی ت.ص : 6
31) رنگ ها ت.ص : 14
32) خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان ت.ص : 16
33) خشک کردن ت.ص : 26
34) تغذیه ت.ص : 14
35) تعریف عیار پروتئین ت.ص : 11
36) تصمیم درباره بسته بندی ت.ص : 4
37) پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی ت.ص : 6
38) بسته بندی آخرین مرحله بازار یابی ت.ص : 6
39) بسته بندی ت.ص : 82
40) بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت ت.ص : 17
41) انواع شیرین کننده های رژیمی ت.ص : 7
42) اندازه گیری مواد افزودنی در شیر ت.ص : 10
43) امنیت غذا و تغذیه ت.ص : 72
44) الگوی مصرف و مشکلات تغذیه ت.ص : 70
45) استاندارد و کیفیت ت.ص : 12
46) استاندارد میوه ها و سبزیها - از برداشت تا نگهداری ت.ص : 10
47) استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات ت.ص : 13
48) اثر آنتی اکسیدان های عسل ت.ص : 4
49) آیین کار نگهداری گلابی در سردخانه ت.ص : 15
50) آیین کار پیشگیری و مقابله با نشت گاز آمونیاک در سردخانه ت.ص : 24
51) آنتی اکسیدانها ت.ص : 17
52) آشپزی نظری و عملی ت.ص : 34
53) آشپزی ت.ص : 30
54) آب معدنی طبیعی ت.ص : 13
55) آئین کار پاستوریزاسیون غذاهای با اسیدیته بالا و غذاهای اسیدی ت.ص : 18
56) آئیآئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه ت.ص : 25
57) ماکارونی رشته به رشته ت.ص :
58) ماشین آلات صنایع غذایی ت.ص :
59) روغنهای خوراکی ت.ص : 18
60) تولید بستنی (haccp) ت.ص :
61) تغذیه کودک و معلول ت.ص :
62) بسته بندی و سرد کردن مواد غذایی ت.ص :
63) بسته بندی - کامل ت.ص :
64) اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی ت.ص :
65) اثر سرما بر مواد غذایی ت.ص :
66) Haccp چیست ؟ت.ص :
67) هزینه یابی کیفیت ص ت.ص : 11
68) نگرشی بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری ت.ص : 23
69) معرفی رشته مهندسی صنایع ت.ص : 10
70) CPI بهبود مستمر فرآیند ت.ص : 14
71) طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران ت.ص : 33
72) الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی ت.ص : 20
73) نقش فناوری نانو در صنایع غذایی ت.ص : 40
74) مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی ت.ص : 42
75) مربا و مارمالاد و ژله مربا ویژگیها و روشهای آزمون ت.ص : 18
76) مراحل تهیه قند از چغندر قند ت.ص : 25
77) ماشینهای بسته بندی مواد غذایی ت.ص : 30
78) کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع ت.ص : 22
79) طرح تولید گوشت مرغ ت.ص : 10
80) سیلو ت.ص : 35
81) سموم مواد غذایی ت.ص : 15
82) خیار ت.ص : 16
83) تولید کمپوست ت.ص : 8
84) تغذیه و افسردگی ت.ص : 10
85) تغذیه کاربردی ت.ص : 5
86) بهداشت تغذیه ت.ص : 22
87) ماشینهای فراوری گوشت ت.ص : 24
88) گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن ت.ص : 19
89) اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی ت.ص :
90) آزمایشات مواد غذایی ت.ص :
91) استاندارهای غذایی مواد غذایی ت.ص : 43
92) تولید و تهیه ماست ت.ص : 10
93) شیرین کننده های مصنوعی ت.ص : 22
94) فناوری نوین خشک کردن ت.ص : 55
95) لبنیات – کامل ت.ص :
96) آئین کار تهیه بهداشتی ماست ت.ص : 36
97) اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی ت.ص : 7
98) اجرای سیستم HACCP، راهی برای ارتقاء سطح کیفی ت.ص : 8
99) استانداردهای غذایی ت.ص : 8
100) اهمیت و ارزش غذایی پیاز ت.ص : 5
101) بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی ت.ص : 8
102) بسته بندی و نقش آن در بازاریابی و فروش ت.ص : 4
103) دوغ ت.ص : 11
104) روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات ت.ص : 8
105) تاریخچه بسته بندی در جهان کامل ت.ص :
106) CPI بهبود مستمرفرآیند ت.ص : 14
107) آنزیم ت.ص : 23
108) اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی ت.ص : 11
109) ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه ت.ص : 10
110) ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن ت.ص : 7
111) استاندارد و کیفیت ت.ص : 11
112) استانداردهای غذایی ت.ص : 7
113) اصول پایه در طراحی بسته بندی ت.ص : 57
114) الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی ت.ص : 19
115) اوره برای مصارف صنعتی ت.ص : 3
116) بامیه ت.ص : 10
117) بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی ت.ص : 8
118) پاستوریزه سازی ت.ص : 8
119) پرتودهی مواد غذایی (اشعه دادن) ت.ص : 18
120) پروتئین ت.ص : 17
121) تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها ت.ص : 34
122) تولید سرکه از سیب ت.ص : 17
123) تولیدگلاب ت.ص : 90
124) روش ها ی نگهداری مواد غذایی ت.ص : 19
125) زیتون ت.ص : 22
126) سرکه ت.ص : 17
127) سطح پتاسیم ت.ص : 13
128) سیستم های HACCP در صنایع غذایی ت.ص : 15
129) شیر ت.ص : 33
130) شیوه (استراتژی) در شیر اِن زِد ت.ص : 9
131) صنایع خراسان ت.ص : 12
132) فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا ت.ص : 8
133) مقدمه ای بر بسته بندی ت.ص : 15
134) مواد معدنی ت.ص : 20
135) نحوه عملکرد آنتیاکسیدانها ت.ص : 6
136) نه گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن ت.ص : 6
137) ویژگیهای ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای نگهداری مواد غذائی (مقررات عمومی) ت.ص : 31
138) نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی ت.ص : 56
139) نقش مواد معدنی بدن ت.ص : 16
140) نقش کلسیم در بدن ت.ص : 16
141) میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی ت.ص : 25
142) موانع صادرات مرکبات ت.ص : 64
143) مواد غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن ت.ص : 10
144) مهندسی صنایع ت.ص : 14
145) مسمومیت غذایی ت.ص : 18
146) ماکروویو ت.ص : 13
147) کنترل سرمایی مرکبات ت.ص : 35
148) کلسیم ت.ص : 19
149) کاستارد پخته ت.ص : 16
150) قارچ های زنگ ت.ص : 21
151) فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون ت.ص : 27
152) غذا ت.ص : 81
153) صنایع مواد غذایی ت.ص : 16
154) شیر ت.ص : 105
155) شیر ت.ص : 38
156) شکلگیری و تکامل مهندسی صنایع و تغییر آن ت.ص : 46
157) روغن زیتون ت.ص : 66
158) روش های تهیه کمپوست ت.ص : 16
159) رشد نوزاد ت.ص : 16
160) رژیم غذایی در نوجوانان ت.ص : 44
161) رژیم غذایی در نوجوانان ت.ص : 28
162) راهنمای تغذیه و رژیم درمانی ت.ص : 43
163) دیگ های سنگی و سازندگان آن ت.ص : 40
164) دپارتمان میوه کاری علمی ت.ص : 7
165) خواص و فواید مواد غذایی ت.ص : 13
166) خشک کردن قارچ خوراکی ت.ص : 17
167) چای ت.ص : 34
168) مجوز فعالیت کارخانه های فرآورده های غذایی ت.ص : 17
169) تهیه استارتر و مایه پنیر ت.ص : 17
170) تغذیه کودکان ت.ص : 34
171) تغذیه و بهداشت ت.ص : 42
172) تغذیه نوزادان ت.ص : 20
173) تغذیه سالمندان ت.ص : 39
174) تبرید مواد غذایی ت.ص : 17
175) تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه ت.ص : 37
176) پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی ت.ص : 41
177) Ù ...
تلفن : | منقضی شده |
منطقه : | |
آدرس : |
در مورد: مقالات صنایع غذایی
کلمات کلیدی :
آگهی های مرتبط
-
بانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی ایران -
جزوات دکتری علوم و صنایع غذایی -
استاندارد ایزو 22000 ، استاندارد صنایع غذایی -
مقالات انگلیسی مهندسی با ترجمه فارسی+مقاله ترجمه شده مهندسی کامپیوتر، عمران، برق، مکانیک، هوافضا، صنایع، معدن، پلیمر، مواد،مقاله آماده مهندسی -
طرح توجیهی (طرح تولید خامه پاستوریزه )+مجموعه طرحهای صنایع غذایی -
بسته طرح توجیهی (تولید وبسته بندی سبزیجات خشک )+مجموعه طرحهای صنایع غذایی -
طرح های توجیهی برای صنایع غذایی:کاملترین بسته -
مجموعه طرح های توجیهی برای صنایع غذایی:کاملترین بسته -
دوره آموزشی دوره تربیت مشاور و بازرسی واحد های صنایع غذایی -
جزوات کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی 90 -
علوم و صنایع غذایی -
جزوات تضمینی کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد -
جزوات تضمینی دکتری رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد -
کاملترین پکیج ارشد مهندسی صنایع غذایی 93 -
کاملترین پکیج ارشد آزاد مهندسی صنایع غذایی 93 -
منابع ارشد رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد -
منابع آزمون دکتری رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت -
منابع آزمون دکتری آزاد کشاورزی علوم و صنایع غذایی -
فروش منابع ارشد صنایع غذایی -
فروش جزوات ارشد صنایع غذایی