ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

هانزا نقره ای

هانزا نقره ای

قیمت : 14,500 تومان

هانزا نقره ای:

برداشت 1بار در سال ، طعم خاص، 100% خالص

*ساکاروز1-3



عسل هانزا با افتخار فراوان برای اولین بار در ایران توانسته است محصولی مطابق با استانداردFAO(سازمان خواروبار جهانی) و WHO(سازمان بهداشت جهانی) عرضه کند.

عسل طبیعی دارای ویتامینهای زیر میباشد:

ویتامین A که برای چشم مفید می باشد

ویتامین E که تقویت کننده قلب می باشد

ویتامین K که برای انعقاد خون مفید است

ویتامین C که به نام اسید اسکوربیک معروف است و برای تقویت بدن بسیار لازم است

ویتامین B1 که به نام تیامین خوانده میشود

ویتامین B2 که به ریبوفلاوین معروف است


**عسل طبیعی به هضم غذا کمک می کند و قندهای دیگر مثل نشاسته ،غلات و آردها را به طور کامل جذب میکند**

بعضی از خواص عسل طبیعی:

سرفه،ضعف،زخم معده،بیحالی،افسردگی،نارسایی کبد ،ورم معده ،سنگ صفرا،نفخ،تلاشهای فیزیکی شدید،سردرد،میگرن، بیخوابی

ناراحتیهای مجاری تنفسی،واریس،کم خونی،سرماخوردگی ،گلودرد،ورم حلق وحنجره،التهاب مثانه،رماتیسم،سنگهای ادراری،

تنبلی روده، ضد دیابت، ضد آرتوروز،دافع مواد عفونی،اغتشا ش درسلسله اعصاب وتپش قلب وتمامی بیماری های تب دار وبسیاری دیگراز بیماریها.

عسل را بخورید تا مریض وبیمار نشوید.



خواص ضد باکتریایی عسل:

عسل حاوی مواد ضد میکروبی بوده و حتی قوی ترین میکروبها نیز در آن یارای مقاومت ندارند، با یک آزمایش ساده میتوانید مقداری میکرارگانیسم (مثلا کپک روی مربا) را با عسل کاملا مخلوط کنید، بعد از چند روز مشاهده خواهید نمود که نه تنها در آن رشد نکرده بیکه کاملا از بین رفته است (توضیح:در صورت رشد کپک حتماً عسل با آب یا مایع دیگری مخلوط شده و خالص نمی باشد )

برای تولید یک کیلو عسل زنبورباید 120تا150هزاربار شهد حمل کند وبرای فراهم نمودن چنین شهدی باید 10 ملیون گل را باز بینی کند ومسافتی معادل 7بار دور کره زمین را پرواز کند.



درقران آمده است:فیه شفاء للناس: درغسل شفای همه مردم است

بقراط حکیم پدر پزشکی وبنیان گذار طب یونانی در 25 سال پیش می فرماید:هر دارویی ازمواد غذایی درست می شود وغذا جانشین دارواست وعسل به این هر دو شرط جوابگوست.


در کشور ما به این هدیه آسمانی بی توجهی شده و هنوز هم مربا هاوقندهای مصنوعی به این غذای بهشتی ترجیح داده می شود وعلت آن عدم شناخت مزایا وارزش های آن است برخی از دانشمندان معتقدند که زندگی زنبور عسل از شگفت انگیزترین پدیده های آفرینش است وتمدن وزندگی اجتماعی آنهااز انسانها پیشرفته تر است


ویتامین های ب1،ب2،ب3 ،ب5،ب6،ث ،درعسل موجود می باشد.

اسیدهایی مانند: اسیداسپارتیک،گلوتامیک،پرولین،گلیسین،آلانین،والین و....



عسل طبیعی 10 برابربیشترازعسل هایی که به وسیله آب وشکر خورانده شده خاصیت وکیفیت دارد.

ارسطو فیلسوف بزرگ یونانی در کتابش موسوم به(آفتاب باستانی پرورش زنبور عسل) عقیده دارد که عسل دارای خواص ویژه ای است که اثر استثنایی برروی تن آدمی دارد.

دموکریت فیلسوف یونانی که بیشتراز 100 سال عمر کرد می گفت باید با غذا عسل خورد و تن را با روغن ماساژ داد.

جالینوس حکیم معتقداست که عسل در درمان بیماری ها اعجاز می کند.

فیثاغورس وپیروان اوکه گیاه خوار بودند هر روز عسل می خوردند.

بقراط 107 سال عمرکرد و پیوسته عسل می خورد وتجویز می کرد.

رسول اکرم فرمودند:بهترین نوشیدنی ها عسل است که به قلب نشاط می بخشد و سینه را گرم می سازد وحافظه را قوی می کند.

به گفته پروفسور گولومب:اگر بیماران قلبی روزانه 50 الی140 گرم عسل طی دو ماه مصرف نمایند درآنها بهبودی حاصل خواهد شد و ترکیبات خونشان به حالت عادی باز می گردد ومقدار هموگلوبین خون افزیش می یابد وضربان قلب افزایش می یابد.

پروفسور شیمرت :عسل را به بیماران قلبی توصیه می کند و بعداز عمل های جراحی توصیه بسیار در مصرف عسل دارد.


**به تازگی از عسل یک نوع باند زخم ساخته شده که بعد از عمل های جراحی اولین لایه روی زخم قرار می گیرد و سرعت التیام زخم را بسیار بالا برده ودر اروپا استفاده از آن سرعت خاصی گرفته است.**

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: هانزا نقره ای
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :