ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

عسل گشنیز خواص دارویی: درمان سرفه های تحریکی ، دردهای عضلانی ، سهولت در هضم غذا ، ضد صرع و تشنج ، ضد حساسیت و آلرژی منطقه رویش : کشتزارهای منطقه کرمانشاه و کردستان زمان برداشت عسل : خردادماه

. شرکت عسل شهدينه گلها در سال 1385 به صورت رسمي فعاليت خود را در زمينه توليد و بسته بندي انواع عسل هاي گياهي و دارويي آغاز کرده است.اين شرکت اهميت ويژه اي براي خواص دارويي عسل خود قائل بوده، مرغوب ترين عسل هاي مربوط به مناطق مختلف ايران ( استان هاي فارس، کردستان، کرمانشاه، کهگيلويه و بويراحمد و ... ) را جمع آوري کرده و تحت بهترين شرايط ممکن و به دور از هرگونه آسيب غذايي بسته بندي نموده و در اختيار شما مصرف کنندگان گرامي قرارمي دهد.





اميد است با ارائه نظرات خود ما را در ادامه اين راه ياري دهيد شرکت تعاونی عسل شهدینه گلها تولید کننده انواع عسل دارویی و گیاهی ( آویشن ، سدر ، انگبین و ...) ، عسل طبیب صرع ، صفرا، پروستات ، درد مفاصل و کم خونی است با عسل کم اشتهایی و کم خوابی را فراموش کنید . تمامی محصولات این شرکت قبل از بسته بندی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی آنالیز می شود و در صورت استاندارد بودن تحت بهترین شرایط ممکن یسته بندی می شود.





شرکت توليد و بسته بندي عسل شهدينه گلها


توليد کننده ي انواع عسل هاي گياهي و دارويي، جهت شناخت و آگاهي بيشتر مصرف کنندگان گرامي نسبت به عسل اقدام به تهيه و توزيع اين مجموعه کتابچه کرده است.لازم به ذکر است اين مجموعه شامل 3 شماره بوده و کساني که هر کدام از شماره ها را دريافت نکرده اند شرکت شهدينه گلها به صورت رايگان در اختيار آن ها قرار مي دهد.


عسل گشنیز


خواص دارویی: درمان سرفه های تحریکی ، دردهای عضلانی ،


سهولت در هضم غذا ، ضد صرع و تشنج ، ضد حساسیت و آلرژی


منطقه رویش : کشتزارهای منطقه کرمانشاه و کردستان


زمان برداشت عسل : خردادماه











خواص و مواد موجود در عسل


همانطور كه مي دانيد عسل از قديمي ترين و نخستين شيرين كننده هايي است كه انسان استفاده كرده است و شامل قندهايي چون گلوكز، فروكتوز، مواد معدني همچون منيزيم، پتاسيم، كلسيم، كلريدسديم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اينكه ويتامين هايي همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نيز براساس كيفيت و نوع عسل به نسبت هاي متفاوت در آن ديده مي شود.


علاوه بر موارد ذكر شده در حد كمي مس، يد و روي نيز در عسل وجود دارد. به همين جهت در حال حاضر زنبورهاي عسل يكي از بخش هاي اساسي و اصلي اقتصاد كشاورزي سالم به حساب مي آيند. از ويژگي هاي مهم عسل خاصيت ميكروب كشي آن است.


عسل يك ضدعفوني كننده طبيعي است. تحقيقات انجام شده در سال هاي اخير نشان مي دهد كه گذاشتن آن بر روي زخم ها مانع عفونت مي شود. از آنجايي كه عسل حاوي مواد آنتي باكتريايي است مي تواند بخوبي باعث بهبود زخم ها شود.


زنبور عسل پيش از رسيدن به كندو در بين راه مقداري از آب شهد را جذب مي‌كند و چون شهد گل‌ها حاوي "50" تا "80" درصد آب است،‌ با اين عمل ميزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا حداكثر25 درصد مي‌رساند، يعني حدودا از هر سه گرم شهدي كه زنبور عسل به كندو مي‌آورد، يك گرم عسل به دست مي‌آيد. البته عسل مناطق شمالي كشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بيشتري برخوردار است و لذا آبكي مي‌باشد، ولي عسل مناطق كوهستاني از آب كمتري برخوردار مي‌باشد.





كربوهيدرات ها مي‌باشد. دياستاز، ‌ذرات خيلي ريز عسل را به خود جذب كرده و باعث ته‌نشين شدن آن مي‌شود. مقدار گلوكز عسل هر چه بيشتر باشد، زودتر متبلور و ته‌نشين مي‌شود. اين خاصيت فقط در عسل‌هاي طبيعي و غيرتقلبي ديده مي‌شود، زيرا تنها عسل‌هاي طبيعي حاوي دياستاز هستند. مدت زمان شكرك زدن يا متبلور شدن عسل بسته به نوع گل متفاوت است و حتي در مورد عسل اقاقيا به چهار سال هم مي‌رسد.





در كشورهاي اروپايي عسل سفت شده و متبلور شده را بيشتر مي‌پسندند.





شخيص عسل طبيعي و غيرطبيعي از طريق مزه كردن غيرممكن است. براي مصرف كننده يك را ه بيشتر وجود ندارد و آن هم استفاده از ابزارهايي است كه بدن در اختيارش گذاشته است. با چشمانش شكل ظاهري عسل را ارزيابي مي‌كند، با بيني‌اش آن را بو مي‌كند و با زبانش آن را مزه مي‌كند.





اگر مجموعه خصوصيات باب طبعش بود و اگر عسل عطر و طعم گل‌ها را داشت، آن عسل واقعي است و ارزش آن را دارد كه بهايش را در حد معقول بپردازد. لازم به ذكر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوي عسل فقط مربوط به گل هر منطقه مي‌باشد و به نژاد زنبور عسل بستگي ندارد. نوع نژاد فقط در پركاري و كم‌كاري تاثير دارد.»





همان طور كه قبلا اشاره شد چهار پنجم وزن عسل را كربوهيدرات‌ها تشكيل مي‌دهند و بقيه آن عبارت است از: پروتئين، املاح معدني، عناصر معطر، آنزيم‌ها، ويتامين‌ها، گرده گل و آب. هر 100 گرم عسل 330 كيلوكالري انرژي توليد مي‌كند. لذا عسل، غذايي مقوي و انرژي‌زاست و به كمك دياستازهايش چربي‌هاي اطراف قلب را آب مي‌كند. به همين دليل مصرف آن به سالخوردگان و بيماران قلبي توصيه مي‌شود


فرآورده هاي زنبور عسل عبارتند از


ژله رويال





گرده گل





بره موم





زهر زنبور عسل





گرده افشاني








• انواع عسلها


• عسل قنقال


• عسل بهار نارنج


• عسل آویشن


• عسل ریحان


• عسل شوید


• عسل سیاه دانه


• عسل سیاه دانه


• عسل زولنگ


• عسل اکالیپتوس


• عسل یونجه


• عسل مریم گلی


• عسل کنار


• عسل جعفری


• عسل گشنیز


• عسل گون گز انگبین








آدرس: اصفهان – خیابان امام خمینی- خیابان بسیج – خیابان باغ بهشت –کوی سادات –


ساختمان دومسمت چپ تلفن: ********-031-********-031-***********


ایمیل:[email protected] سایت: www.iranasal.com

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  اصفهان
آدرس :  آدرس: اصفهان – خیابان امام خمینی- خیابان بسیج – خیابان باغ بهشت –کوی سادات – ساختمان دومسمت چپ
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: عسل گشنیز خواص دارویی: درمان سرفه های تحریکی ، دردهای عضلانی ، سهولت در هضم غذا ، ضد صرع و تشنج ، ضد حساسیت و آلرژی منطقه رویش : کشتزارهای منطقه کرمانشاه و کردستان زمان برداشت عسل : خردادماه
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط