ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

خرید و فروش عسل طبیعی آذربایجان

خرید و فروش عسل طبیعی آذربایجان

قیمت : 09143002936

تولید کننده واقعی عسل
شرکت مهندسن مشاور پویا کشت اورمان عسل طبیعی و دارویی آذر بایجان
را بدون واسطه با تضمین کیفیت بعد از ارسال نمونه و اخذ تائید یه کنترل کیفی(آزمایشگاه) بصورت عمده به هموطنان محترم عرضه می نماید.
***********فروتن-*********** بایرامی-***********
به طور کلی عسل اصل را می توان به چند دسته تقسیم کرد:
اگر گل های غالب یک منطقه گل خاصی باشد به عسل تولیدی آن منطقه «تک گل» می گویند.براساس همین تعریف، به عسل شهرهای آذربایجان (اهر ،کلیبر،خداآفرین ،مناطق ارسباران و قره داغ ،ورزقان) که بیشترین فراوانی گل «گون» را دارند عسل گون می گویند.دارند، در این میان عسل اصفهان و سمیرم هم عسل مریم گلی نامیده می شود.البته ممکن است عسل بعضی مناطق مثل دماوند، اردبیل و تبریز از گل های متنوعی تولید شود که عسل معمولی طبیعی نام دارد.بر این اساس، رنگ عسل به گل هایی که زنبور از شهدشان استفاده می کند، بستگی دارد.مثلا ممکن است شما در بازار عسل هایی از زرد بسیار کمرنگ تا قهوه ای بسیار پررنگ ببینید که عسل زرشک که مخصوص منطقه خراسان جنوبی است به رنگ قرمز جگری است و عسل گل های نارنج و پرتقال قرمزرنگ است.عسل گون هم زرد و عسل آویشن و چهل گیاه قهوه ای و عسل اقاقیا نیز بی رنگ است.
عسل طبیعی را چگونه بشناسیم؟
آسان ترین روشن تشخیص عسل طبیعی خرید از فروشگاه ها و اشخاص معتبر است.البته برخی افراد میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و سرعت بالا و پایین رفتن حباب داخل شیشه و برخی به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازه گیری می کنند، اما این روش ها دقیق و مطمئن نیست.تمام عسل ها حاوی مخمرهای خوراکی بی ضرر برای انسان هستند.باید توجه کرد که عسل در زمستان به دلیل سرمای زیر 11درجه تخمیر نمی شود.البته نگهداری عسل در دمای 38درجه سانتی گراد نیز می تواند از تخمیر آن جلوگیری کند؛ ولی در درازمدت به کیفیت عسل صدمه می زند؛ زیرا حرارت بالا کیفیت عسل را از بین می برد.
عسل طبیعی علاوه بر شیرینی خاص دارای مزه و طعم ویژه ای هم هست؛ به طوری که عسل های مصنوعی فاقد این نوع مزه هستند.پس می توان با مصرف زیاد و توجه دقیق به درجه خلوص عسل حتی نوع عسل را از نظر گیاه مورد مصرف زنبور هم تعیین کرد؛ زیرا هر گیاه مزه خاصی به عسل می دهد.باید توجه داشت که عسل مصنوعی بیشتر مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل.در همین حال اگر عسل را داخل لیوان محتوی آب بریزید چنانچه به صورت عمودی وارد لیوان پر از آب شده و در ته آن جمع شود، عسل مطلوب است؛ ولی اگر هنگام ریختن در آب حل شود، خلوص آن کم است.البته هر یک از این روش ها به تنهایی نمی تواند خالص بودن عسل را ثابت کند؛ ولی عسلی که شکرک می زند حتما خالص است.
فواید عسل:
دانشمندان با تحقیقات خود فواید زیادی برای عسل ارائه داده‌اند.حدود 70 ماده معدنی، 5 تخمیری و ویتامین‌ها در عسل وجود دارد که برای تقویت یا پیشگیری امراض پوستی (دمل‌ها، جوش‌ها، ترمیم ضایعات بافت‌ها و ...)، گوارش، قلب و دندان، تقویت رشد طفل، سرطان، تنفس، کبد، صفرا، چشم و گوش، بینی، مرض زنان و برای تقویت نسل و بچه و ... مؤثر است.
عسل از مهمترین مواد قندی طبیعی است و تاکنون 15 نوع قند در آن کشف شده است مانند فوکتوز 40 درصد، گلوکز 30 درصد و نیشکر 40 درصد.
عسل، یاد زهر افیون خوردگی و نیش حشرات است و یک کیلوگرم عسل حاوی 3250 کالری حرارت است.
عسل بیماری‌های اعصاب، بی‌خوابی، درد پهلو، سیاتیک، دیفتری، مرض کم‌خونی، امراض کبد، بیماری‌های استخوان، ریه، ایجاد رشد و نیرو، کمی و زیادی فشار خون را علاج می‌کند، همچنین فواید زیادی برای درمان یرقان دارد.
خوردن عسل در حال ناشتا برای زخم معده و اثنی‌عشر و کاهش ترش کردن معده مفید است، برای تنظیم قند خون مؤثر است، ضدعفونی‌کننده مجاری ادرار است، همچنین در پیشگیری از زکام مفید است.
عسل دارای عوامل قوی ضدمیکروب است.میکروب‌هایی که عامل بیماری انسان‌ها هستند قادر به ادامه حیات در عسل نیستند از جمله وجود آب اکسیژنه که در عسل موجب از بین رفتن میکروب است و هیچ‌گونه قارچی در آن رشد نمی‌کند.
تحقیقات نشان داده است که زنبورداران کمتر به سرطان مبتلا می‌شوند.
عسل برای زخم معده و التهاب معده مفید است و نقش مؤثری در تنظیم اسیدهای معده دارد و برای جلوگیری از اسهال و سوءتغذیه و ... مفید است و نقش مؤثری در تنظیم اسیدهای معده دارد.
عسل برای بیماری‌های چشم مانند التهاب پلک‌ها، التهاب قرینه (سل چشم، سیفلیس، تراخم)، زخم قرینه و سوزش چشم مؤثر است.

با توجه به موارد فوق و خاصیت غذایی عسل مردمان قبل از اسلام و ادیان گذشته بر آن تأکید داشتند و بیان قرآن به مسأله شفا بودن عسل یک شگفتی علمی است، نه اعجاز علمی، به سبب این‌که قبل از اسلام اهمیت و فواید آن را یافته بودند و در طب جالینوسی و بقراطی یونانی فواید آن آمده است.
چند ویژگی جالب دیگر
1_ عسل هرگز فاسد نمی شود، جهت نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.
2_ به خاطر میزان بالای فروکتوز ۲۵% شیرین تر از قند است.
3_ در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنین مناطقی که عسل از گلهای همان منطقه به دست آمده است، بسیار مفید است.
4_ تنها غذایی است که استفاده از آن باعث نابودی چرخه طبیعت نمی شود.
ساخت چند داروی خانگی ساده و مؤثر
1_ برای درمان گلودرد، می توان آن را با چای و لیموترش مخلوط کرد و نوشید.
2_ یک قاشق غذاخوری عسل را با سفیده یک تخم مرغ و یک قاشق چایخوری گلیسیرین و یک چهارم فنجان آرد مخلوط کنید و از ماسک به
دست آمده به جهت جلوگیری از چین و چروک صورت بمدت ۱۵ دقیقه استفاده کنید و سپس پوست خود را با آب گرم بشویید.
3_ دو قاشق غذاخوری را با ۲ قاشق چایخوری شیر مخلوط کرده، بر روی پوست بمالید، مرطوب کننده خوبی است.
4_ برای جلوگیری از خشکی پوست دست، آرنج و پاشنه پا هم یک قاشق چایخوری عسل را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون و یک دوم قاشق چایخوری آب لیمو ترکیب کنید و ۱۵ دقیقه بر روی محل مورد نظر قرار دهید.نتیجه را بزودی خواهید دید.
5_ برای درخشندگی مو نیز یک قاشق چایخوری عسل را در ۴ فنجان آب گرم حل کنید و بر روی مو بمالید، اگر رنگ موهایتان روشن است، آب یک لیموترش را هم اضافه کنید.نتیجه خوبی خواهد داشت.
6_حتی می توانید از آن به عنوان دهان شویه هم استفاده کنید: یک قاشق عسل را با یک فنجان آب گرم ترکیب کنید و دهان خود را با آن بشویید.
7_چند سالی است که دانشمندان تحقیقات زیادی بر روی خواص این ماده داشته اند و معتقدند سایر خواص این ماده اسرارآمیز بر آنان پوشیده است که در آینده روشن خواهد شد.بد نیست بر روی تأثیر مثبتی که دوست جوان ما در مبارزه با آلودگی هوا از این ماده مغذی دیده است هم تحقیقاتی انجام شود.
8_شاید روزی مشکل هوای آلوده تهران و سایر شهرهای بزرگ جهان به همین سادگی حل خواهد شد تا آن روز بد نیست کمی زنبورداری بیاموزیم تا بتوانیم خودکفاتر عمل کنیم.

لوازم مورد نیاز برای زنبورداری
کندو :خصوصیات یک کندو ازورود زنبورهای مهاجم جلوگیری کند.مقاوم در برابر اثرات مخرب نور خورشید و باران باشد.مانع از نفوذ موریانه ها گردد.اغلب کندوها چوبی هستند و رایج ترین آنها به نامهای مدرن یا ملی هستند.
قسمتهای مختلف یک کندو از پائین به با لا تخته تحتانی - طبقه - پنجره ملکه - قابها و زیرسازی آنها - صفحه جدا کننده - سرپوش
ابزارآلات زنبورداری: لباس کار زنبورداری - یک جفت پوتین یا چکمه خوب - یک جفت دستکش - توری جهت پوشاندن صورت - دودی یا دودکن - کاردک زنبورداری - کلاه - برسی یا شاه پر- قفس ملکه - بچه گیر - یک قوطی کبریت
دودی یا Smoker زنبوران عسل تندخو به سادگی به زنبوردار اجازه خارج کردن عسل از کندو را نخواهند داد.برای تخفیف دادن حملات آنها و یا اداره کردن زنبوران زمانی که کندو مورد بازدید قرار می گیرد از وسیله ای بنام دودی یا دود کن استفاده میشود.برخی از دودکن ها از قلع و برخی از مس یا استیل ضد زنگ ساخته شده اند ویک دودکن باید دمنده قوی (ماق) و مخزن آتش مناسب داشته باشد.بسته های مقوای نازک ،گونی کنف خشک و بخصوص پوسیده ،تکه های پØ ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: خرید و فروش عسل طبیعی آذربایجان
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
مخزن خرید مصنوعی در تهران مو پوست ضايعات مس قند گل تشخیص عسل طبیعی قيمت خشك كن مواد غذايي قفس مس بدون ضرر تخم مرغ