ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

کلمات کلیدی

میراث زنبور

میراث زنبور

قیمت : 23000

هشدار-20

بنام خدا
به فروشگاه میراث زنبور
زنجان خوش آمدید
یا مَن اسمه دواءُ وَ ذکره شفاءُ ازتولید به مصرف
رسول گرامی اسلام (ص) می فرماید:
کسی که در هر ماه سه بامداد عسل بخورد به قصد شفایی که خداوند متعال در قرآن کریم درباره عسل فرموده است از بیماری های زیاد مصون می ماند.
رسول اکرم(ص) می فرماید مومن مانند زنبور عسل است : اگر با او کنار بیایی و همکاری کنی او هم سودمند است .اگر از او اندرزی بپرسی او برای تو سود بخش است.
اگر در کنار او بنشینی برای تو سود آور است همه چیز او سودمند است چون همه چیز زنبور عسل (عسل ، گرده ، ژله رویال و...)سودمند است.
عسل طبیعی ، عسل غیر طبیعی ، عسل تقلب
ابتدا باید بدانیم که عسل امروزه در بازار سه نوع است
1-عسل طبیعی که مستقیم از شهد گلها توسط زنبورعسل تولید میشود.بطوری که هیچ دستی دردرست شد عسل وجود ندارد.
2-عسلی که توسط زنبورعسل اما به صورت تغذیه ازشکر وشهد گلها تهیه میشود .
3-عسلی که توسط انسان درست میشود بطوری که زنبوری وجور ندارد.
در کشور ما به علت محدود بودن منابع شهد در بیشتر نقاط کشور و عدم امکان استفاده زنبورداران از بیشتر منابع شهد باغ ها و مزارع عسل خیز ، حتی در فصول بهار و تابستان مجبورند
برای تولید عسل قابل فروش به دلایل اقتصادی ، از تغذیه مکمل شربت شکر استفاده کنند ؛ در غیر اینصورت در بیشتر نقاط کشور ، میانگین تولید عسل طبیعی هر کندو کمتر از 10 کیلو خواهد بود
که چنین تولیدی با قیمتی که مردم حاضرند برای عسل بپردازند ، برای زنبوردار اقتصادی و ممکن نخواهد بود .
در کل اگر اصول و مراحل رسیدن عسل در تهیه چنین عسل هایی مراعات شود نمی توان به آن عسل تقلبی گفت و فقط از جهت تعریف عسل استاندارد با آن مغایرت دارد و چنانچه ذکر شد
اگر از شربت های غنی شده استفاده شود از عسل های تهیه شده از شهد گل ، حتی به مراتب با ارزش تر خواهد بود که در تعریف ، آنرا در رده عسل های غیر طبیعی ( نه تقلبی ) طبقه بندی میکنند .
تقلبی و تقلبات در عسل چیست :
در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی و قند های اینورت که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد ، و افزودن هر ماده دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانسها ، رنگها و
انواع نگه دارنده ها به عسل ، جزء تقلبات محسوب میشود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است .
یکی از راه های تشخیص عسل از عسل تقلبی شکرک زدن آن است ، این تصور که عسل تقلبی در شرایط سرما و در طول مدت نگه داری شکرک میزند کاملا اشتباه بوده و این شرایط برای عسل های طبیعی صادق است
چرا که در مدت نگه داری و در مجاورت سرما ، با کاهش رطوبت و ایجاد بلور های منظم قندی در نتیجه وجود آنزیمهای افزوده توسط زنبور عسل ( دیاستاز های عسل همانند آنزیم اینورتاز ) ،
عسل شروع به شکرک زدن میکند که درجه سفتی و زمان شروع شکرک زدن به نوع گل و آب و هوایی منطقه دارد ؛ عسل طبیعی و غیر طبیعی هر دو در شرایط سرما شکرک میزنند ،
بنابراین جهت تشخیص چنین عسل هایی دقیقترین روش ، آزمایشاتی است که در آزمایشگاههای مجهز مواد غذایی و شیمیایی روی آن انجام میگیرد ؛ ولی شناسایی چنین تقلبات برای
موم مردم که دسترسی به این آزمایشگاهها را ندارند از لحاظ کمی غیر ممکن بوده در مواردی با استفاده از تجربیات و آگاهی داشتن از نوع عطر و طعم عسل از جهت کیفی میتوان حدس هایی زد
.چرا که عسل دارای عطر و طعم مخصوص به خود است و در تعریف آن چنین بیان میشود که عسل دارای عطر و طعم عسل است .
شکرک زدن عسل نه تنها دلیل بر تقلبی بودن نیست بلکه بر عکس معرف آن است که عسل کاملاً سالم بوده ونمی تواند تقلبی باشد و این بر خلاف تصور غلط در ایران است که عسل شکرک زده را تقلبی میدانند.
عسلی که بوییدن آن باعث عطسه شود ، و نوشیدنش سکر و مستی آورد و چشیدنش گلو را بسوزاند ، برای تغذیه مناسب نمی باشد .
برای خرید تماس بگیرید
با شماره همراه *********** خالقی

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: میراث زنبور
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
شکر