ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

فروش تجهیزات صاعقه گیر با قیمت های استثنائی

فروش تجهیزات صاعقه گیر با قیمت های استثنائی

قیمت : 02133992998-33999194-33999193

مشخصات سیستم صاعقه گیر :

- لوازم و تجهیزات مورد استفاده دراین سیستم برابر با استانداردهای بین المللی ومعتبر جهانی همچون NFC17-102, BS 6651, NFPA 780, IEC 61024 میباشد .
- روش نصب سیستمهای مذکور نیز با ضوابط و معیارهای مندرج در استاندارهای نامبرده مطابقت مینماید .
- پایه های هوائی برقگیر شامل یک میله نوک تیز و یک پایه مجهز به سیستم اتصال هادی نزولی باشد .
- لوازم و تجهیزات انتقال جریان از جنس مس ، آلیاژ مس یا فولاد ضد زنگ میباشد .
- جنس فوقانی برقگیرها مقاوم دربرابرگازهای خورنده صنایع بوده و مناسب برای حرارتهای˚c50 میباشد .
- دکل برقگیرها از دکل خود اتکا میباشد .
- کلیه بست ها از آلیاژ مس یا فولاد ضد زنگ میباشد.

شرایط یک صاعقه گیر خوب :
- امکان انتخاب شعاع حفاظتی گسترده
- دستیابی به کیفیت و تکنولوژی برتر روز
- بهره گیری از سیستم عملکرد کاملا مستقل و خودکفا (بدون احتیاج به نور،باد،باطری و غیره.......)
- عمر طولانی
- یکپارچگی محور اصلی صاعقه گیر از نوک آن تا نقطه اتصال به هادی میانی
- هم در شرایط واقعی و هم در شرایط آزمایشگاهی صحت و عملکرد آن به تایید رسیده باشد.




چگونگی عملکرد یک صاعقه گیر الکترونیکی ( ESE ) :
اینگونه از صاعقه گیرها انرژی مورد نیاز خود را بطور طبیعی از میدان الکتریکی اتمسفر دریافت می کنند و شدت این میدان در هنگام طوفان چندین کیلو ولت بر متر است.
میله های پایینی این صاعقه گیر، با جذب این بارها باعث ذخیره انرژی مورد نیاز در واحد جرقه زن (Triggering Unit) می شوند.
درست قبل از وقوع صاعقه، شدت میدان الکتریکی سریعا افزایش می یابد و این تغییرات به سرعت توسط صاعقه گیرکشف و به واحد صاعقه گیر ارسال می شود.در این زمان انرژی ذخیره شده با کمک جرقه به نوک میانی تخلیه و منجر به یونیزاسیون محیط اطراف می شوند .
***********-********
چگونگی عملیات یونیزاسیون در نوک صاعقه گیر :
آزاد سازی کنترل شده یون : واحد جرقه زن(TRIGGERING) شرایطی را ایجاد می کند تا چشمه جوشانی از یون(کرونا) در اطراف میله نوک تیز فراهم شود.دقت عمل این واحد باید به گونه ای کنترل شده باشد که آزاد سازی یونها را درست چند میکرو ثانیه قبل از وقوع تخلیه صاعقه صورت دهد.
حضور حجم وسیع بارهای الکتریکی در اطراف صاعقه گیر و ازدیاد ناگهانی میدان الکتریکی محیط قبل از صاعقه، باعث می شود که زمان تولید کرونا ( (corona effect triggeringبسیار کوتاه شود.
صاعقه گیر باید طوری طراحی شده باشد که عملاً حمله ای که از نوک برقگیر به ابر می رود زودتر از حملاتی باشد که از هر نقطه مرتفع دیگری ممکن است به ابر فرستاده شود بدین معنی که صاعقه گیر باید نقطه ترجیحی دریافت صاعقه در محیط تحت حفاظت باشد.



قطعات مورد نیاز در سیستم صاعقه گیر SK-3:
- صاعقه گیر الکترونیکی ، جنس بدنه استیل ضد زنگ
- پایه نصب صاعقه گیر با پوشش ضد زنگ
- کلمپ اتصال تسمه به صاعقه گیر
- کلمپ اتصال صاعقه گیر به پایه
- کلمپ مخصوص اتصال سیم مسی به پایه صاعقه گیر
- کلمپ مخصوص اتصال تسمه مسی به پایه صاعقه گیر
- بست مخصوص سیم مسی به بدنه سازه
- بست مخصوص تسمه مسی به بدنه سازه
- تسمه مسی
- سیم مسی
- جعبه تست مقاومت زمین به انضمام سکسیونر قطع زمین
- شمارنده صاعقه
- دریچه بازدید چاه ارت چدنی
- مواد شیمیایی کاهنده مقاومت زمین
- صفحه مسی
- راد مسی

صاعقه پدیده ای است طبیعی که احتمال وقوع آن نیز امری تصادفی می باشد واز یک قانون کلاسیک تبعیت نکرده بلکه یک واقعه احتمالی است و عوامل موثر در بروز صاعقه دریک منطقه عبارتنداز:

موقعیت محل مانند ارتفاع ازسطح دریا،کوهستانی بودن یا واقع شدن در دشت ، نوع آب و هوا از قبیل استوایی، مدیترانه ای، قطبی ،کویری و… وضعیت وزش باد ، رطوبت محل ، موقعیت محل درمسیر جریانات جوی و…

در سازه های با اهمیت بالا که خطرآسیب پذیری آنها در برابرآتش سوزی و انفجار و به دنبال آن خطرات جانی و مالی بحث حفاظت این نوع مکانها را در برابر صاعقه مطرح گردیده است با اطلاعات مربوط به عملکرد صاعقه در هر منطقه جغرافیایی و بررسی شرایط حاکم بر پروژه میتوان، بهترین روش حفاظت دربرابر صاعقه را مطابق با استانداردهای روز دنیا به دست آورد.

حفاظت در برابر صاعقه به دو بخش تقسیم می شود :

حفاظت خارجی (اولیه)
حفاظت داخلی (ثانویه)

بررسی نیاز یا عدم نیاز به نصب سیستم صاعقه گیر وحفاظت دربرابر صاعقه:

برای بررسی نیاز یاعدم نیاز به نصب سیستم صاعقه گیر وحفاظت در برابر صاعقه مطابق با استاندارد های BS6651 , NFPA780 , LEC62305 , UNE21186 , NFC17-102 باید پارامتر های لازم را جمع آوری نمود تا بتوان ضریب احتمال خطر وقوع صاعقه را به دست آورد.این پارامتر ها عبارتنداز:

1- موقعیت جغرافیایی پروژه وتراکم سالیانه اصابت صاعقه :

Ng پارامتری است که تعداد صاعقه هایی که درهرکیلومتر مربع درسال به زمین اصابت می کند را نشان می دهد.بطور کلی سازمان هواشناسی هر کشور متصدی بررسی این عامل و تهیه نقشه های ایزوکرونیک می باشد که درآن تعداد روزهای طوفانی در نواحی مختلف با اعداد مربوطه مشخص شده است .با توجه به عدم وجود نقشه های مذکور در ایران می توان براساس اطلاعات وآمار هواشناسی تعداد روزهای طوفانی همراه با صاعقه رادر هر منطقه شمارش نمود و با تطبیق آن درجدول استانداردBS6651عددNg را برای هرمنطقه بدست آورد.

2- ارزیابی احتمالی برخورد صاعقه وانتخاب سطح حفاظتی:

برای رسیدن به احتمال برخورد صاعقه و انتخاب سطح حفاظتی مناسب لازم است که دو فاکتور مهم در این زمینه یعنی Nc (تراکم تحمل پذیری ساختمان دربرابراصابت صاعقه) و Nd ( تعدادبرخورد مستقیم صاعقه با ساختمان) را مورد بررسی قرار داد .اگرNdNc باشد باید یک سیستم حفاظتی مناسب نصب گردد که برای آنالیز سطح حفاظتی مناسب با میزان خطر برخورد موجود با استفاده از جداول مربوطه و فرمولهای ارائه شده میتوان سطح مناسب را محاسبه نمود.

عوامل موثر در محاسبه این دو فاکتور عبارتند از :

Ae : سطح جاذب وابسته به طول وعرض وارتفاع سازه مورد نظر

Ng : تراکم اصابت صاعقه درهرکیلومتر مربع به طور سالیانه

C1 : موقعیت قرارگیری ساختمان

‍C2 : نوع ساختمان

C3 : محتوای داخل ساختمان

C4 : فضای اشغالی ساختمان

C5 : پی آمد اصابت صاعقه

برای اطلاعات بیشتر از چگونگی محاسبات و فرمولهای کارشده برای محاسبه دو فاکتور بحث شده لازم است که با استانداردهای مربوطه مراجعه نمائید .

حفاظت خارجی (اولیه):

حفاظت خارجی عبارتست از نصب سیستم صاعقه گیر به منظورجلوگیری از اصابت مستقیم صاعقه به ساختمان می باشد.در تئوری گوی غلطان نقاطی را که در معرض اصابت صاعقه هستند مورد ارزیابی قرارمیدهیم .مطابق این تئوری جریان صاعقه به صورت توده ای از بارهای الکتریکی به صورت یک گوی به سمت زمین درحال حرکت است شعاع این گوی براساس کلاس حفاظتی می تواند 20 متر (کلاس1) و یا 45 متر(کلاس2) و یا 60 متر (کلاس3) باشد و برخورد آن با سطح زمین میتواند در هر نقطه ای صورت پذیرد .

مطابق با استانداردهای موجود دو نوع سیستم حفاظتی بخش حفاظت اولیه وجود دارد :

صاعقه گیرهای پسیو مانند میله ساده فرانکلین ، قفس فارادی و سیستم مش که هر کدام برای حفاظت از یک سازه خاص مناسب می باشند .این نوع صاعقه گیرها به صاعقه واکنش نشان نداده فقط محلی هستند برای برخورد صاعقه ، لذا چتر حفاظتی کوچکی را ایحاد می کنند .
صاعقه گیرهای اکتیو ( ESE ) مانند الکترونیک خازنی که نسبت به نوع قبلی سریعتر به صاعقه واکنش نشان داده و با ارسال جریانی رو با بالا به سمت صاعقه نقطه اصابت را در فاصله دورتری نسبت به ساختمان ایجاد خواهند نمود لذا شعاع پوششی وسیعتری ایجاد می نمایند .

حفاظت داخلی (ثانویه):

وقتی انرژی حاصل از صاعقه راکه چند صد مگا ژول است باچند میلی ژول انرژی که برای صدمه زدن به تجهیزات الکترونیکی حساس کافی می باشد ،مقایسه نماییم ضرورت حفاظت این نوع تجهیزات دربرابر اثرات ناشی ازصاعقه مشخص می گردد.آسیب های ایجاد شده درسیستم های الکتریکی والکترونیکی به سبب اثرات الکترومغناطیسی صاعقه می باشد که به صورت شوکهای Ù ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  لاله زار جنوبي كوچه بوشهري پلاك 203
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: فروش تجهیزات صاعقه گیر با قیمت های استثنائی
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
انواع سرچ ارستر Protection of Power Supply Lines Protection of Power Supply for Special equipment Surge Protection for telecommunication Lines Power Supply Protection for minor magnitude overvoltage areas CITEL ELECTRONICS GmbH مس به آلومینیوم بست ISKRA OBO socomec DEHN PHONIEX CITEL تجهیزات و لوازم سیستم های ارتینگ Earthing سیم وتسمه مسی کلمپ و اتصالات مسی و آلومینیومی

آگهی های مرتبط