ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

نسل جدید مبدلهای اترنت به E1

Interface converter و یا Protocol Converter در حالت کلی، به دودسته unmanaged و managed تقسیم می شوند.مبدلهای Unmanaged بدلیل اینکه قابل مدیریت نیستند در جاهایی استفاده می گردند که نیاز به امکاناتی مانند VLAN و Double tag نداریم.بنابراین این کانورتورها عموما دارای یک پورت E1 می باشند و برای کانورتورهای با پورتهای بیش از یک E1 می بایست از کانورتورهای managed استفاده نماییم.
کانورتورهای قابل مدیریت نیز بر اساس نوع مدیریت خود به دو دسته زیر تقسیم می شوند:
- مدیریت بوسیله Professional GUI NMS
- SNMP Managed
در کانورتورهایی که بوسیله Professional GUI NMS مدیریت می شوند، ابتدا می بایست نرم افزار مدیریت کانورتورها را بر روی یک کامپیوتر نصب کرد و با اتصال پورت کنسول کانورتور به کامپیوتر، تنظیمات مورد نیاز را بر روی کانورتور اعمال نمود.
کانورتورهایی که بوسیله SNMP مدیریت می شوند، با استفاده از قابلیتهای پروتکل SNMP اجازه اتصال به کانورتور و اعمال تنظیمات را بر روی آن می دهد.شاید بتوان گفت بیشترین استفاده از پروتکل SNMP موجود بر روی این کانورتورها زمانی است که آنها به یک Aggregator متصل شده و اجازه اتصال به خود از طریق Aggregator منصوبه در سایت اصلی را از راه دور می دهند اما در حالتی که دو کانورتور با قابلیت SNMP بصورت Point to Point استفاده می شوند، امکان اتصال از راه دور امکان پذیر نبوده و تنها از طریق اتصال مستقیم به یکی از کانورتورها می توان به کانورتور نقطه مقابل نیز متصل گردید.
عمده ترین ضعف کانورتورهای موجود در بازار عدم امکان مدیریت از راه دور می باشد.بعنوان مثال اگر یکی از لینکهای E1 کانورتور Eth-4E1 ویا Eth-8E1 منصوبه در یکی از مراکز Down شود، مدیر سیستم تنها از طریق اعزام کارشناس به محل نصب کانورتور و مشاهده آلارم ظاهر شده بر روی پنل کانورتور می تواند از Down شدن لینکهای E1 مطلع گردد که این امر باعث نارضایتی مشتریان و بالا رفتن هزینه نگهداری کانورتورها می شود.
از ضعف های دیگر کانورتورهای موجود در بازار AC یا DC بودن برق مصرفی آنهاست که هنگام خرید می بایست کانورتور با پاور AC یا DC خریداری کرد.اگر به دلایلی قصد جابجایی کانورتور و یا تغییر نوع پاور آن را داشته باشیم می بایست نسبت تغییر ماژول پاور کانورتور ( البته به شرط ماژولار بودن پاور آن و در غیر اینصورت) تعویض کل کانورتور اقدام نمود.
لازم بذکر است کانورتورهای Eth-8E1 و بالاتر از آن دارای دو پاور بصورت AC+DC/DC+DC/AC+AC می باشند.
علاوه بر دو مشکل فوق الذکر (که تقریباً تمام کانورتورهای موجود در بازار دارند)، می توان ضعف هایی نظیر عدم پشتیبانی از Jumbo Frame ، حجم کم MAC Table ، عدم پشتیبانی از پروتکل QinQ و هنگ کردن نرم افزار مدیریت آنها در صورت لوپ نمودن یکی از لینکهای E1 آن و چند مورد دیگر را نیز اضافه نمود.
اخیراً کانورتورهای با قابلیت مدیریت از راه دور با برند RapidCom تولید گردیده که با تنظیم IP Address بر روی آن، امکان کنترل تمام کانورتورها، حتی کانورتورهای نصب شده در دورترین نقاط (کانورتورهای نصب شده در مراکز روستایی، شهرکهای صنعتی و کافوهای شهری ) را از هر نقطه ای میسر می سازد.
پاور این کانورتورها Auto Adaptive می باشد.به این معنی که بر اساس نیاز کاربر، می توان پاور AC یا پاور DC به آن متصل کرد.
پروتکل HDLC کانورتورهای RapidCom با پروتکل HDLC کانورتورهای Raisecom سازگار بوده و می توان آنها را بصورت Point to Point و یا بصورت کانورتورهای ریموت Aggregator رایزکام استفاده نمود.
سایر مزایای کانورتورهای Web Managed رپیدکام به شرح زیر می باشد :
- It supports Jumbo frame of 2047 byte length
- It supports Both HDLC and GFP, and the HDLC mode can work with Raisecom converters
- It supports 802.1Q VLAN and QinQ VLAN
- It has very good magnetic protection and surge protection

[email protected]
[email protected]

تلفن :  منقضی شده
منطقه :  تهران
آدرس :  تهران - خيابان شهيد مطهري - خيابان فجر - خيابان شهيد لطفي - پلاك 106 - واحد دو
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: نسل جدید مبدلهای اترنت به E1
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
مبدل اترنت به E1 interface converter protocol interface rapidcom رپيدكام