ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

کلمات کلیدی

هفت قانون طلایی کیفیت عسل :

هفت قانون طلایی کیفیت عسل :

قیمت : توافقي

تولید کننده واقعی عسل

شرکت مهندسین مشاور پویا کشت اورمان

عسل طبیعی و دارویی (آذر بایجان)
را بدون واسطه باتضمین کیفیت بعد از ارسال نمونه واخذ تائیدیه کنترل کیفی (آزمایشگاه) بصورت عمده به هموطنان محترم عرضه می نماید.

***********فروتن- *********** بایرامی



هفت قانون طلایی کیفیت عسل :
عوامل کنترل کننده عسل که به هفت قانون طلایی معروف هستند شامل موارد ذیل می باشند.
١- عسل باید خالص بوده و با ماده دیگری مخلوط نشود.یعنی با توجه به قوانین مواد غذایی چیزی به آن اضافه یا کم نگردد.
٢- عسل باید رسیده باشد یعنی بیش از نصف سلول های شان عسل دارای درپوش های مومی می باشند.
٣- جهت حفظ ترکیباتی مثل مواد معطر، آنزیم ها ، مواد ضد میکروب و رنگدانه ها باید عسل در شرایط طبیعی خود نگهداری شود.
٤- عسل باید تمیز بوده فاقد ذرات موم ، اجزای بدن زنبورها و سایر حشرات باشد.
٥- عسل به صورت مایع (شفاف) وکریستالی باید از غلظت خوبی برخوردار باشد.
٦- عسل باید به خوبی بسته بندی شده و همچنین برچسب مناسبی داشته باشد.
٧- برچسب عسل باید حاوی اطلاعات صحیحی شامل منشا گیاهی عسل ،تغذیه زنبور و نام زنبوردار آن باشد.
اطلاعات روی برچسب عسل بایستی همواره صحیح باشد و خریدار را گمراه نکند.
روشهای مرسوم در فرهنگ عوام برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی پشتوانه علمی نداشته و روشهای صحیح و قاطعی نیستند.البته این مسئله یک امر طبیعی است زیرا عسل دارای خصوصیات پیچیدهای بوده و نیز تحت تاثیر مستقیم شرایط محیطی قرار می گیرد.مثلا در محیط های گرم به شدگی روان شده ودر محیط سرد بسیار سفت و چسبنده است.همچنین در محیط مرطوب براحتی رطوبت جذب می کند و در محیط خشک رطوبت آن کاهش می یابد.نور مستقیم خورشید نیز براحتی ترکیبات آنرا تحت تاثیر قرار می دهد.
پس تشخیص عسل طبیعی مرغوب توسط خریداران بدون استفاده از وسایل آزمایشگاهی کار مشکلی است.البته زنبورداران و افرادی که با فرآوری عسل سرو کار دارند تشخیص تجربی تسبتا خوبی دارند ولی هنوز روش ساده ای برای مردم وجود ندارد که بتوانند براحتی عسل تقلبی رااز عسل طبیعی تشخیص دهند.البته در ازمایشگاه با دستگاههای ساده مرغوبیت و صدمات مختلفی که به عسل وارد شده قابل اندازه گیری لست.جهت اینکه یک دید کلی برای خریداران عسل ایجاد کنیم .




منابع :
١- شهرستانی ، ن (١٣٦٨) .زنبور عسل و پرورش آن ، مرکز نشر سپهر
٢- عبادی ، رحیم ، احمدی .عسل (١٣٦٩) .پرورش زنبور عسل، انتشارات راه نجات اصفهان .
٣- سید جواد سعادتمند (پاییز١٣٧٨) عسل تقلبی ، انتشارات آییژ .
4.Dietz , A(1990).The hive and honey bee .


عرضه مستقیم عسل طبیعی و دارویی آذربایجان بدون واسطه با نازلترین قیمت با شرط تضمین و آزمایش و تائیدیه کنترل کیفی در خدمت هموطنان ایرانی
مشتری گرامی لطفا"جهت تهیه عسل طبیعی و اصل قبل از خرید از کیفیت محصول مطمئن شده واز تولید کننده واقعی و بی واسطه خرید نمائید.
قیمت مناسب +تضمین کیفیت +تحویل بموقع=رضایت مشتری=هدف ما
E-Mail:[email protected]
[email protected]
فروتن:*********** ،بایرامی:***********
شرکت پویا کشت اورمان (سهامی خاص) شماره ثبت 229

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: هفت قانون طلایی کیفیت عسل :
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :
سفت کننده