ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

چای لاغری دکتر جیمز

چای لاغری دکتر جیمز

لينك سايت اين آگهي

قیمت : قيمت: 90,000 ریال

چای لاغری دکتر جیمز
2199 قیمت: 90,000 ریال روش پرداخت وجه: پرداخت درب منزل و یا واریز به حساب فروشنده

(چای لاغری همراه با عالی ترین ترکیبات از موثر ترین گیاهان دارویی) جینسینگ ، چهل سکه لاغری ، دیتوکس ، چای سبز ، و گیاهان چربی سوز و کاهنده اشتهای دیگر در کمتر از یک ماه 4 تا 8 کیلو لاغر شوید کاملا گیاهی و بدون عوارض ساخته شده از گیاهان طبی و طبیعی کم یاب

توضیحات محصول : چای ترکیبی یک ملین ملایم برای دفع چربی های اضافه بدن می باشد این چای با افزایش سوخت و ساز در بدن باعث سوزاندن چربی های اضافی می شود جریان انرژی را به مغز و بدن افزایش داده و احساس آرامش و احساس مثبتی به شما می دهد.چای لاغری میزان جذب چربی را در بدن کاهش می دهد و سلامتی و تناسب اندام را برای شما به ارمغان می آورد.این چای با خاصیت ملین چرب های اضافی و فضولات بدن را از طریق مدفوع از بدن خارج می کند و در کاهش وزن بسیار مؤثر می باشد.با مصرف این چای نیازی به خوردن غذای اضافی نخواهید داشت.این محصول در سوزاندن چربی و کلسترول کمک می کند و اندامی بسیار مناسب را برای شما به ارمغان می آورد.

روش استفاده : هر روز نیم ساعت بعد از شام یا دو ساعت قبل از خواب هر تی بک را در دو مرحله استفاده میکنید.مرحله اول : تی بک را در داخل لیوان قرار داده و آب داغ (جوشان) را به لیوان ریخته شود بعد از یک دقیقه آن را میل کنید.مرحله دوم : همان تی بک را دوباره 15 تا 20 دقیقه در لیوان و یا قوری یا داخل استکان بگذارید و بعد زیر را روی استکان برگرداندید تا خوب دم بکشد (مرحله دوم همانند دم کردن چای ایرانی می باشد) بعد تی بک را با قاشق در داخل استکان فشار دهید تا تمام مواد آن در آب حل شود و سپس آب را میل میکنید به خاطر اینکه در این چای ترکیبی دو نوع مواد ، مواد زود دم و مواد دیر دم وجود دارد و اگر مواد زود دم زیاد در دم بماند تاثیر آن از بین می روند به همین خاطر باید در دو مرحله از هر تی بک استفاده شود

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: چای لاغری دکتر جیمز
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :