ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

tفول فت سویا

tفول فت سویا

دانه سویا یک محصول استراتژیک در تمام دنیا است که 8 واریته اصلی دارد واز آن در صنعت روغن کشی استفاده شده و 5 درصد کل دانه های روغنی را دانه سویا تشکیل می دهد .برای فراوری دانه سویا از روش های مختلفی استفاده می شود که عبارتند از اتوکلاو کردن ، برشته کردن ، سرخ کردن ، میکرونیزه کردن ، اکسترود کردن خشک و مرطوب و پلت کردن و ... که هر کدام از روشهای ذکر شده تاثیرات متفاوتی بر ارزش غذائی سویا دارند .استفاده از روش اکسترود در فرآوری دانه خام سویا سبب افزایش ارزش غذائی ، انرژی قابل متابولیسم ، قابلیت هضم پروتئین ، لینولئیک اسید ، ویتامین E ولیستین وکاهش مواد ضدتغذیه ای آن می شود .
o پخت اکستروژنی :
اکسترود کردن از جمله فرآیندهای حرارتی High temprature & short time میباشد که قابلیت هضم پروتئین به سبب دناتوره شدن افزایش یافته و حداقل تخریب حرارتی در مواد مغذی ایجاد می شود همچنین در طول پخت اکستروژنی سلولهای حاوی روغن می ترکد و روغن برای حیوان قابل دسترس می شود .کنترل فاکتورهای بحرانی در طول پخت اکستروژنی می توانند به عنوان نشانه ای ازمطلوبیت فرآیند باشد .(OVER PROCESS & UNDER PROCESS)
لذا نمی توان روندهای مکانیکی جهت فرآوری .روغن کشی را با اکسترود کردن مقایسه نمود .به دلیل وجود مواد ضد تغذیه ای در دانه سویای خام دانه نمی توان آن را در تغذیه حیوانات استفاده نمود زیرا دانه سویاخام شامل عوامل ضد تغذیه ای از جمله : بازدارنده تریپسین و کیمو تریپسین ، فیتوهماگلوتینین (لیستین) ، اوره آز ، عوامل آلرژیک لیپاز و لیپواکسی ژناز میباشد .
o اکسترود کردن دانه سویا سبب :
1- کاهش مقدار بازدارنده تریپسین در دانه فول فت سویا می شود .بازدارنده تریپسین یک پروتئاز است که برای انسان و اغلب حیوانات مضر است .این عامل ضد تغذیه ای طی فرآیندهای حرارتی اکسترود تا 85 درصد کاهش می یابد.درصد تخریب بازدارنده تریپسین تحت تاثیر رطوبت ورودی به سیستم ، مقدار رطوبت دانه سویا ، زمان حرارت دهی و درجه حرارت طی فرآیند اکسترود میباشد .(رطوبت مطلوب 9-11 درصد و دما 150-160درجه سانتی گراد پیش بینی می شود .)
2- باعث رها شدن روغن و توکوفرول طبیعی به فضای بین سلولی در محصول فول فت سویا می شود .فول فت سویا شامل سطوح بالائی ترکوفرول و لیسیتین (4درصد) که بعنوان آنتی اکسیدان در محصول فول فت سویا ذخیره شده و ویتامین E طی عمل اکسترود کردن همراه با روغن در دسترس حیوان قرار می گیرد .
3- سبب افزایش پروتئین عبوری (UIP) ، افزایش خوش خوراکی ، افزایش تراکم انرژی و افزایش قابلیت هضم کربوهیدارتها در نشخوارکنندگان می شود و میتوان فول فت سویا و می توان فول فت سویا را تا سطح 15 درصد در غذای دام استفاده نمود .مشروط بر آن که سطح کلسیم و منیزیم را درجیره افزایش یابد .
4- افزایش انرژی قابل متابولیسم ظاهری (AME) در طیور
5- تخریب اوره آز و عوامل آلرژیک
6- افزایش قابلیت هضم کربوهیدارتها
7- کاهش گردوغبار از سیستم در حین تولید
8- کاهش سطح مایکوتوکسین ها در محصول
ما به عنوان نماینده انحصاری پخش محصول فول فت سویا از شرکت صالح کاشمر ، آماده همکاری در زمینه فروش این محصول به کلیه دامداران و فعالان این بخش در استانهای تهران ، البرز و قزوین هستیم .
تلفن تماس : ***********و***********
همراه : ***********
علی نقیبی

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: tفول فت سویا
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :