ورود کاربران



تازه وارديد؟ ثبت نام كنيد


آپلود ویدیو

با انتشار ویدیو در دالفک، مشتریان جدید را کشف کنید.
http://www.dalfak.com

پرداخت با کارتهای عضو شتاب

آگهی های جدید

اثر زهر زنبور عسل در درمان بیماری ms

اثر زهر زنبور عسل در درمان بیماری ms

لينك سايت اين آگهي

قیمت : توليد كننده

تولید کننده واقعی عسل

گروه صنایع غذایی زرین شهد ارس

عسل طبیعی و دارویی (آذر بایجان)
را بدون واسطه باتضمین کیفیت بعد از ارسال نمونه واخذ تائیدیه کنترل کیفی (آزمایشگاه) بصورت عمده به هموطنان محترم عرضه می نماید.


***********فروتن- *********** بایرامی


زهر زنبور
زهر زنبور عسل مایعی است تلخ مزه به رنگ روشن دارای وزن مخصوص(1.1313 ) بوی خاص و واکنش اسیدی ، در مجاورت هوا به سرعت خشک میشود .
زهر زنبور ترکیب بسیار پیچیده ای دارد و دست کم هشت نوع پروتئین در آن شناسایی شده است
مشخص شده است ترکیبات زهر رنبور عسل مناطق مختلف و نسبت به فصل های مختلف با هم فرق میکند .

جدول ترکیبات زهر زنبور
تر کیبا ت اصلی زهر زنبور

آ نزیم ها: -فسفو لیپازA2-هیا لورونیداز-اسید فسفا تاز
پپتید ها: آپا مین -ملیتین- پپتید MCD -سکا پین -تر تیا پین-آدو لاپین
آ مین های بیو ژنیک: هیستا مین - دوپا مین -نوراپی نفرین – لکوترین
اثر درمانی زهر زنبور عسل در درمان بیماری MS

( تنظیم شده توسط دکتر عباس میراب زاده -سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران )
Multiple Sclerosis - بیماری با علت نامعلوم می باشد در این بیماری قسمتهایی از رشته های عصبی در سیستم عصبی مرکزی به واسطه خطا در فعالیت سیستم ایمنی بدن بیمار دچار التهاب و تخریب پوشش میلین و جراحت اکسون شده و در نهایت آسیب میبیند .بیمار و پزشک هیچ گونه پیش بینی از آینده بیماری ندارند و داروهای عرضه شده :
( Interferon B-1a - Interferon B-1b < Betaseron )
در بسیاری از موارد نمی تواند بیماری را درمان کند .
استفاده از زهر زنبور عسل یکی از روش های جایگزین و مناسب براتی در مان این بیماری است .
با توجه به جد ول تر کیبا ت زهر زنبور Melittin که 50 % وزن خشک زهر را تشکیل میدهد یکی از مهم ترین مواد ضد التهاب ( 100 برابر قویتر از Hydrocortisol ) است .
Adolapin ماده دیگر موجود در زهر می باشد که از طریق مهار فعالیت آنزیم ‍‍Cyclooxygenase باعث اثر ضد التهابی و ضد درد می شود .Apamin از تشکیل Complement C3 جاوگیری میکند و کانال های پتاسیمی وابسته به کلسیم را بلوکه می کند و به همین دلیل انتقال عصبی را تشدید میکند .آنزیم Hyaluronidase نیز Scar تشکیل شده در بیماران ام اس را از بین می برد در دنیا تعداد قابل توجهی از بیماران MS فلج شده با زنبور درمانی صحت کامل خود را باز یافتند .
در سال 1997 میلادی انجمن MS امریکا مبلغ 250000 دلار در اختیار دکتر Beltani رئیس بخش ایمونولوژی دانشگاه Georgetown آمریکا قرار داد تا در مورد تاثیر زهر زنبور روی بیماران مبتلا به MS تحقیق نماید تحقیقات نشان داد که در 60 % بیماران سبب بهبودی بیماران شده است .

دانشگاه علوم پزشکی مشهد
باتوجه به تحقیقات جدید در خارج کشور و نوشته های طب سنتی مبنی براثردرمانی زهر زنبورعسل در درمان بیماریهای رماتیسمی و بدلیل کمبود اطلاعات منتشر شده دراین زمینه ونگرانی پزشکان متخصص روماتولوژی بعلت اثرات نامطلوب و یا بی اثر بودن نسبی داروهای فعلی دربرخی از بیماران و عدم انجام این تحقیق درایران برآن شدیم تا پژوهشی درمورد اثردرمانی زهرزنبور عسل در درمان بیماری های رماتیسمی بعمل آوریم .موادموثری ازجمله ملیتین در زهر زنبور عسل وجود دارد که میتواند در درمان بیماریهای رماتیسمی موثر باشد.نظر به اینکه استفاده مستقیم ازنیش زنبور عسل ممکنست واکنش‌های آلرژیک و حتی شوک آنافیلاکتیک و حتی مرگ ایجاد نمایدلذا از زهر زنبور عسل فرآورده داروئی درابتدا بصورت پماد جلدی و سپس قرص‌های خوراکی ساخته و دردرمان بیماریهای روماتیسمی مورداستفاده واقع خواهدشد
علایم بیماری ام.اس
علایم بیماری ام.اس، بسته به اینکه چه منطقه ای از سیستم اعصاب مرکزی گرفتار شده باشد، بسیار متغیر هستند و الگوی بیماری ام.اس از هر فردی به فرد دیگری متفاوت است.این علایم حتی در یک فرد خاص در طول سیر بیماری تغییر می کند.
علایم شایع این بیماری شامل :
- اختلالات بینایی : تاری دید ، دو بینی ، حرکات غیر ارادی و سریع چشم و به ندرت از دست دادن کامل بینایی.
- اختلالات تعادل : لرزش ، عدم تعادل در راه رفتن ، سرگیجه ، ضعف و کرختی اندامها ، اختلال در انجام حرکات موزون.
- سفتی عضلات
- اختلالات حسی : گزگز و مور مور ، احساس سوزش، بی حسی و درد.
- اختلالات تکلم : صحبت کردن آهسته و شمرده ، تغییر حالت تکلم ، کشیدن کلمات و اختلال بلع.
- خستگی.
- مشکلات مثانه و اختلال در اجابت مزاج.
- اختلالات مثانه شامل : تکرر ادرار ، فوریت در ادرار کردن، دفع ناقص مثانه یا دفع غیر ارادی.
- اختلالات اجابت مزاج شامل : یبوست و به ندرت بی اختیاری.
- مشکلات جنسی : ناباروری ، کم شدن میل جنسی.
- حساسیت به گرما : گرما در بسیاری از موارد باعث تشدید علایم می شود.
- اختلالات شناختی : اختلال در حافظه کوتاه مدت ، اختلال در تمرکز و قدرت تصمیم گیری.

باید توجه داشت که علاوه بر علایم آشکار، نشانه های پنهانی چون خستگی ، اختلالات حافظه و تمرکز هم در بیمار ایجاد میشود که چندان مورد توجه اطرافیان قرار نمیگیرد.



فناوری مقابله بیولوژیک با دو بیماری مهم زنبور عسل در ایران میسر شد

مدیر گروه بهداشت و بیماریهای زنبور عسل سازمان دامپزشکی ایران، از موفقیت متخصصان داخلی در زمینه دستیابی به فناوری مقابله بیولوژیک و طبیعی با ‪ ۲بیماری مهم زنبور عسل خبر داد.
"محمد فرسی" روز شنبه به خبرنگار ایرنا، گفت: متخصصان یک شرکت داخلی بتازگی با تولید داروی "ژل اسید فرمیک"، امکان مقابله بیولوژیک با بیماری های "آکاراپیس" و "واروا" که دو بیماری شایع و مهلک در میان زنبورهای عسل محسوب می‌شود، را فراهم کرده‌اند.
به گفته وی، مجوز تولید انبوه این دارو از سوی بخش دارویی سازمان دامپزشکی کشور صادر شده و از ابتدای پاییز امسال در اختیار زنبورداران قرار می‌گیرد.
وی تصریح کرد: اغلب داروهای مورد استفاده برای مقابله با بیماریهای یادشده افزون بر ایجاد مقاومت در بدن زنبور عسل، آثاری بر جای می‌گذارند در حالی که داروی جدید فاقد خاصیت ایجاد مقاومت بوده و نگرانی درخصوص وجود باقیمانده دارویی در عسل و موم را از بین می‌برد.
وی همچنین اظهار داشت: داروهایی قبلی فقط بر روی یکی از این دو بیماری اثرگذار بودند در حالی که داروی جدید می‌تواند همزمان عوارض هر دو بیماری را از بین ببرد.
فرسی درخصوص عوارض بیماری آکاراپیس گفت: این بیماری با ورود نوعی جرب به منافذ تنفسی زنبور عسل شایع شده و با زاد و ولد، ضمن مسدود کردن این منافذ به تلفات زنبور عسل منجر می‌شود.
وی افزود: "واروا" نیز نوعی انگل است که به بدن زنبور عسل چسبیده و از خون آن تغذیه می‌کند و با اثرگذاری بر روی آن و نیز لارو و شفیره زنبور عسل ، سبب از بین رفتن این موجود می‌شود.
وی در پایان با بیان آنکه اغلب مشکلات موجود زنبورداران ناشی از شیوع این دو بیماری در کندوها است، ابراز امیدواری کرد: با تولید داروی جدید، نگرانیها درخصوص شیوع این بیماریها برطرف شود.




بیماری واروآ زنبور عسل:
بیماری واروآ یکی از خطرناکترین و مهلکترین بیماری زنبور عسل میباشد.این بیماری بخصوص در 20-15 سال اخیر موجودیت صنعت زنبور عسل بسیاری از کشورهائیکه با این بیماری بوده‌اند را بطور جدی مورد تهدید قرار داده است .واروآ ژاکوبسونی پارازیتی است که بر روی لارو و شفیره‌های داخل حجره سربسته و همچنین زنبوران بالغ بسر برده و از خون آنها مستقیما استفاده مینماید.انتقال این بیماری در خارج و داخل کندو اکثرا بوسیله زنبوران آلوده و در ضمن انجام فعالیتهای معمولی کلنی صورت میگیرد.باینصورت انتقال عامل بیماری از لاروبه لارو.از زنبور بزنبور.از کلنی بکلنی و بالاخره از زنبورستانی بزنبورستان دیگر بسهولت انجام گرفته و شیوع مییابد.تولید مثل این پارازیت بطور مخفی صورت میگیرد.علاوه بر این آزمایشات و تجربیات بدست آمده از بکار بردن کلیه داروهائیکه تاکنون بمنظور مبارزه با این پارازیت ارائه شده است نشان میدهد که کلیه این داروها دارای تاثیر موقتی و محدودی میباشند.با توجه بمراتب فوق و بعلت اهمیت این بیماری در تهدید صنعت زنبورداری کشور لازم است که بمنظور تصمیم‌گیری ...

تلفن :  منقضی شده
منطقه : 
آدرس : 
تماس با آگهی دهنده ()
در مورد: اثر زهر زنبور عسل در درمان بیماری ms
نام :
ایمیل یا تلفن :
پیام :

کلمات کلیدی :

آگهی های مرتبط